1 / 12

Resor till Larnaca

Bor du i larnaca har du nära till allt under din semester

Om Larnaca, Cypern

Shopping och strandliv

Larnaca är perfekt för dig som vill kombinera din resa med shopping med strandliv. Här hittar du de små gränderna och gatorna som du alltid velat upptäcka på din semester. Massor med restauranger att välja mellan oavsett om du är ute efter en enkel cypriotisk taverna eller en fin restaurang med vita dukar och utsikt över Medelhavet. Larnaca har under de senaste åren rustats upp en hel del och numera finns här en härlig palmkantad strandpromenad utmed vilken det finns många restauranger. Kvällslivet präglas av ett lite lugnare tempo med många trevliga coctailbarer och uteserveringar. Från Larnaca är det lätt att med ett nätverk av välfungerande lokalbussar resa runt till andra delar av ön och upptäcka nya spännande delar av ön.

Larnaca Bay

Ca 5 km utanför Larnaca ligger Larnaca Bay. Här finns också ett stort utbud av restauranger och kvällsliv. Stranden i Larnaca Bay är värd ett besök oavsett om du bor i området eller inte. Många av hotellen i Larnaca Bay ligger utmed stranden. Passa på att slappna av på stranden nära något av lyxhotellen, för att sedan äta en trevlig lunch på något av hotellen tillsammans med den cypriotiska socitéten.

Vårt utbud av boende i Larnaca är mycket varierat, här finns trevliga semesterlägenheter, fina hotell och det går även att hyra hus i området. Vårt breda urval gör det lättare för dig att hitta ditt perfekta boende för din semester.

Välkomen att resa med Sembo till Larnaca!

Karta över Larnaca

Populära boenden

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare