1 / 17

Resor till Lloret de Mar

Lloret de Mar, en pärla på Costa Brava-kusten i Spanien, är en av de mest populära semesterdestinationerna för resenärer som söker sol, hav och spännande äventyr. Läs vidare för att utforska varför Lloret de Mar är en drömdestination för din nästa resa. Här hittar du en härlig samling av resor till Lloret de Mar. Boka dem direkt som de är eller ändra så att de passar perfekt för dig.

Om Lloret de Mar, Katalonien

Lloret de Mar är en utpräglad turistort med två fina stränder och ett livligt ”down-town”. Lloret-stranden är lite större och livligare än Playa de Fenals.

Stadens centrum kan liknas vid ett tivoli av barer, restauranger, diskotek, nattklubbar mm. Dessutom finns en elegant strandpromenad. De flesta av Sembos hotell ligger i den betydligt lugnare stadsdelen Fenals. Här njuter du av lata dagar i vackra omgivningar och har ändå nära till Llorets uteliv när andan faller på.

Barcelona ligger inom bekvämt räckhåll, bussar går till och från centrum flera gånger om dagen och resan tar strax över en timme och kostar ca 12 €/väg (oktober 2012)

Turistskatt i Katalonien Från och med 1/11/12 betalas en turistskatt av kunden direkt till hotellet vid ankomst om inget annat anges:

  • Hotell 5* ; 2,50 € i hela Katalonien.
  • Hotell 4* ; 1,25 i Barcelona City och 1 € i övriga Katalonien.
  • Övriga hotell och lägenheter; 0,75 € i Barcelona City och 0,50 € i övriga Katalonien. Avgiften är per person och natt och man betalar för högst 7 nätter. Moms tillkommer. Barn upp till och med 15 år betalar inget.

Karta över Lloret de Mar

Flyg och hotell till Lloret de Mar

Populära boenden i Lloret de Mar
Hotell med 3 stjärnor
Upptäck de mest populära och prisvärda hotellen här!
Hotell med 4-5 stjärnor
Upptäck de mest populära och lyxiga hotellen här!
Camping, hus och lägenheter
Upptäck våra mest populära och prisvärda boenden här!

Populära boenden

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare