1 / 10

Resor till Marmaris

Marmaris, en kustpärla vid turkiska Egeiska havet, fängslar besökare med sin fantastiska naturskönhet, livliga atmosfär och en perfekt blandning av moderna bekvämligheter och gammal charm. Från det historiska slottet till den livliga basaren - Marmaris är en mångfacetterad destination där Medelhavets azurblå vatten möter frodiga landskap. Här hittar du en härlig samling av resor till Marmaris. Boka dem direkt som de är eller ändra så att de passar perfekt för dig.

Om Marmaris, Turkiska rivieran

Marmaris är en gammal fiskeby som blivit mycket populärt tackvare sin vackra natur och långa strand, historiska sevärdheter och vackra Marina. Här trivs både barnfamiljer och de som vill ha ett bra nattliv.

Stan ligger vackert i en skyddad bukt på den Egeiska kusten nära den grekiska övärlden, det är t.ex. knappt en timmes båtfärd till den grekiska ön Rhodos.

Under 1500-talet lät Sultan Süleyman bygga den fästning som än idag är centrumkärnan i den äldre stadsdelen här vimlar det av små gränder med färgglada hus, restauranger, barer, butiker och basarer. Den pittoreska och restaurang täta marinan där träskutorna ligger sida vid sida med privata segelbåtar går inte att missa. Från Marmaris sträcker sig en även en strandpromenad (ca 10 km) med badbryggor och mindre stränder ända till det närliggande och mysiga samhället Içmeler.

Karta över Marmaris

Flyg och hotell till Marmaris

Populära boenden i Marmaris
Hotell med 3 stjärnor
Upptäck de mest populära och prisvärda hotellen här!
Hotell med 4-5 stjärnor
Upptäck de mest populära och lyxiga hotellen här!
Camping, hus och lägenheter
Upptäck våra mest populära och prisvärda boenden här!

Populära boenden

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare