1 / 50

Hotel Hoevevoorde

Haag, Holland

Om Rijswijk

I Rijswijk ligger Hotel Hoevevoorde, en tio minuters bilfärd från både Noordeinde-palatset och Panorama Mesdag. Detta hotell ligger 6,3 km från Fredspalatset och 6,5 km från Oude Kerk. Känn dig som hemma i ett av de 22 rummen med platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och digital-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns värdeförvaringsskåp och mörkläggningsgardiner. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Haagse Markt - 2,9 km
Haagse Toren - 4,1 km
Paard van Troje - 4,3 km
Familiepark Drievliet - 4,6 km
Grote Kerk Den Haag - 4,7 km
De Passage - 4,9 km
Noordeinde-palatset - 5,4 km
Kunstmuseum Den Haag - 5,9 km
Omniversum - 6 km
Panorama Mesdag - 6,1 km
Plein 1813 - 6,2 km
Malieveld - 6,2 km
Fredspalatset - 6,3 km
Plein - 6,3 km
Kinderboekenmuseum - 6,4 km

Närmaste flygplatser är:
Rotterdam (RTM-Rotterdam-Den Haag) - 19 km
Schiphol Airport (AMS) - 47 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service och bagageförvaring. Planerar du ett event i Rijswijk? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 80 kvadratmeter, däribland konferenscenter och 4 mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Njut av utsikten från deras terrassen och trädgården, och dra nytta av deras gratis wi-fi. Boendet har även en eldstad i lobbyn, ett picknickområde och bankettsal. Du kan stilla hungern på Brasserie BijnaThuis, en restaurang med utsikt över trädgården. Man serverar även tilltugg på deras kafé. Mingla med andra gäster - här erbjuds alla gäster gratis mottagning dagligen. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Frukostbuffé serveras på vardagar mot en avgift.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Stadsskatt: 3.50 EUR per person per natt

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Avgift för frukostbuffé: EUR 16 för vuxna och EUR 16 för barn
  • Spjälsäng (babysäng): EUR 10.0 per natt
  • Avgift för extrasäng: EUR 30.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta över Hotel Hoevevoorde

Adress

Hotel Hoevevoorde

Rijswijk, Nederländerna

N 52.045255 E 4.303143

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare