1 / 98

Om Syros

Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns laptopanpassade värdeförvaringsskåp och kylskåp. Städning erbjuds dagligen. Gäster har tillgång till bland annat dator, bagageförvaring och tvättmöjligheter. Njut av utsikten från deras terrassen och trädgården, och dra nytta av deras gratis wi-fi. Detta hotell har även en tv i allmänt utrymme, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och ett picknickområde. Hotellets gäster har tillgång till rumsservice och kan även köpa nåt att äta i deras snackbar/deli. Avsluta dagen med en drink på boendets bar.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • En stadsskatt tas ut av staden och betalas på boendet. Skatten är säsongsbunden och gäller inte alltid året om. Undantag från skatten kan finnas. Kontakta boendet med hjälp av uppgifterna i bokningsbekräftelsen för mer information.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Bil behövs inte för transport till och från detta boende.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.
  • Vid incheckning måste gäster uppvisa antingen negativt covid-19-testresultat eller dokument som bevisar fullständig vaccination mot covid-19.

Karta över Ethrion

Adress

Ethrion

Syros, Grekland

N 37.44305 E 24.94083

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare