1 / 39

Sol Lanzarote - All Inclusive

Puerto del Carmen, Kanarieöarna

Om Tias

Sol Lanzarote - All Inclusive ligger i Tías på stranden, en kvarts promenad från både Playa Pocillos och Playa de Matagorda. Detta hotell med exklusiv profil ligger 7,2 km från Puerto del Carmen Beach och 21,9 km från Timanfayas nationalpark. Känn dig som hemma i ett av de 343 luftkonditionerade rummen med platt-tv. Rummen har privata inredda balkonger. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar eller dusch, gratis toalettartiklar och bidéer. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Lanzarotes stränder - 0,7 km
Playa Pocillos - 1 km
Playa de Matagorda - 1,1 km
Playa de Guacimeta - 1,5 km
Playa de Matagorda - 2,6 km
Playa El Barranquillo - 2,8 km
La Peñita - 3,2 km
Gran Casino de Lanzarote - 3,3 km
Playa de Guasimeta - 3,4 km
Puerto del Carmen Beach - 3,7 km
Lanzarote Golf Resort - 4,2 km
Casa Museo José Saramago - 4,5 km
Timanfaya Sub - 4,9 km
Centro Deportivo Fariones - 5,1 km
Deilands köpcenter - 6,3 km

Sol Lanzarote - All Inclusive rekommenderar att du använder flygplatsen Arrecife (ACE-Lanzarote) - 5,5 km

Gäster har tillgång till bland annat dator, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Skäm bort dig med bland annat massage och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till 3 utomhuspooler, ett fitnesscenter och hyrcyklar. Detta hotell har även gratis wi-fi, en spelhall och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Detta hotell är all inclusive. Priser inkluderar måltider och dryck på matställen inom området. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

Detta hotell har 2 restauranger. Koppla av med din favoritdrink i deras bar eller bar vid poolen.

  • Avgift för värdeförvaringsskåp på rummet: EUR 2.50 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta över Sol Lanzarote - All Inclusive

Adress

Sol Lanzarote - All Inclusive

Tias, Spanien

N 28.931732 E -13.623221

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare