1 / 16

Varbergs Kusthotell

Varberg, Sverige

Om Ullared

Varbergs Kusthotell ligger i Varberg på stranden, en kort 1 minuters promenad från Kåsa och 10 minuter från Apelviken Beach. Detta hotell med exklusiv profil ligger 36,8 km från Gekås och 2,5 km från Varbergs fästning. Känn dig som hemma i ett av de 157 rummen. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns skrivbord och strykjärn/strykbräda. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Kåsa - 0,1 km
Apelviken Beach - 0,8 km
Fortress Corner - 2,1 km
Varbergs fästning - 2,1 km
Kallbadhuset - 2,3 km
Barnens badstrand - 2,4 km
Getterön Nature Reserve - 3,2 km
Medieval Fortress - 3,2 km
Varberg Radio Station - 3,2 km
Getterön - 7,3 km
Varberg Golf Club - 9,8 km
Radiostationen i Grimeton - 13,8 km
Hofgårds golfklubb - 20,6 km
Olofsbo strand - 27,7 km
Akulla Bokskogar - 28,7 km

Varbergs Kusthotell rekommenderar att du använder flygplatsen Halmstad (HAD) - 67,3 km

Gäster har tillgång till bland annat dator, reception (öppen dygnet runt) och flerspråkig personal. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferenscenter och 12 mötesrum. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan passa på att njuta av massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till 2 inomhuspooler, en bastu och ett fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, en souvenirbutik eller tidningskiosk och en eldstad i lobbyn. Varbergs Kusthotell har en restaurang som serverar gäster underbar mat. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Här erbjuds en gratis frukost med självservering dagligen mellan 07.00 och 10.00.
  • Avgift för parkering utan tak: SEK 120 per dag
  • Avgift för husdjur: SEK 400 per boende per vistelse
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar
  • Tidig incheckning är tillgänglig mot en avgift (i mån av tillgänglighet)
  • Sen utcheckning är möjlig mot en avgift (endast i mån av tillgång)
  • Spaavgift: 469 SEK per natt
  • Anläggningsavgift: SEK 469 per person per dag. Inkluderar användning av: bastu, bubbelpool, pool

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Poolen är tillgänglig mellan 07.00 och 23.00.
  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • En del anläggningar kan ha begränsad tillgänglighet. Gäster kan kontakta receptionen för mer information med hjälp av kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum och det tillämpas även andra begränsningar vad gäller husdjur (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter). Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.

Karta över Varbergs Kusthotell

Adress

Varbergs Kusthotell

Ullared, Sverige

N 57.08954 E 12.24383

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare