1 / 22

Hotel Silk City

Varanasi, Indien

Om Varanasi

Hotel Silk City ligger i Varanasi, en tio minuters bilfärd från både Kashi Vishwanath-templet och Dasaswamedh ghat. Detta hotell med familjevänlig profil ligger 11 km från Banaras Hindu University och 1,4 km från JVH Mall. Känn dig som hemma i ett av de 44 luftkonditionerade rummen med eldstäder och LED-tv. Kök utrustat med kylskåp. Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan kabelkanaler står för underhållningen. På rummet finns värdeförvaringsskåp och skrivbord. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

JVH Mall - 0,6 km
Bharat Mata (gudinna) - 3,4 km
Alamgir Mosque - 3,5 km
Vishwanathatemplet - 5 km
Kaal Bhairava Mandir - 5,4 km
Gyan Kupor Well - 5,5 km
Scindia Ghat - 5,6 km
Sri Annapoorani Devi Temple - 5,6 km
Jantar Mantar Mandir - 5,7 km
Dasaswamedh ghat - 5,8 km
Marnikanika Ghat - 5,9 km
Vishalakshi Temple - 5,9 km
Kashi Vishwanath-templet - 6 km
Harishchandra Ghat - 6,7 km
Hanuman Ghat - 6,9 km

Den största flygplatsen i närheten är Varanasi (VNS-Babatpur) - 20,1 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service dygnet runt och gratis dagstidningar i lobbyn. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift och gratis parkeringsservice finns även på plats. Njut av utsikten från deras terrassen och trädgården, och dra nytta av deras gratis wi-fi. Du kan äta gott på hotellets restaurang och kafé. Här har du även tillgång till rumsservice (under begränsade tider). Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 07.30 och 10.00.
  • Avgift för flygtransfer: INR 1000.00 per fordon (tur och retur)
  • Avgift för extrasäng: INR 2000.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokningar krävs för spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta över Hotel Silk City

Adress

Hotel Silk City

Varanasi, Indien

N 25.339069 E 82.981469

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare