Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Resor till Kroatien

Resor till Kroatien

 

Res till Kroatien
Res till Kroatien

Resor till Costa Brava

Välkommen till Costa Brava - en av Spaniens främsta sommardestinationer!

Visa alla hotell

Upptäck Costa Brava

Costa Brava är en av Spaniens främsta sommardestinationer och när man kommer hit är det inte svårt att förstå varför! Stränderna är fina, naturen är vacker, klimatet är behagligt, hotellen är många och maten är god! Oavsett om det är solstolen, poolen eller äventyret som lockar kan Costa Brava erbjuda vad du söker. Hitta en trevlig strandbar, sätt dig ner med en god bok och en läskande dryck och njut av sommaren. Välkommen att boka din resa till Costa Brava med oss på Sembo!

Hotell + flyg till Costa Brava: Budgetvänliga priser

  Flyg från Köpenhamn (CPH) 

  Flyg från Stockholm (ARN) 

  Flyg från Göteborg (GOT) 

Hotell + flyg till Costa Brava: Populära hotell

  Flyg från Köpenhamn (CPH) 

  Flyg från Arlanda (ARN) 

  Flyg från Göteborg (GOT) 

Hotell + flyg till Costa Brava: Extra lyx

  Flyg från Köpenhamn (CPH) 

  Flyg från Stockholm (ARN) 

  Flyg från Göteborg (GOT) 

Populära familjehotell på Costa Brava

Populära hotell för vuxna på Costa Brava

Upptäck Costa Brava
Costa Brava är en av de bästa turistdestinationerna i Spanien, med sin vackra kustlinje med långa stränder och charmiga fiskebyar.Bland de mest populära platserna att besöka på Costa Brava finns Lloret de Mar, Tossa de Mar och Calella. Lloret de Mar är känt för sina livliga nattklubbar och stränder, medan Tossa de Mar erbjuder en historisk charm med sin vackra medeltida fästning. Calella, å andra sidan, är känd för strandpromenaden och sina förstklassiga restauranger.Sportentusiaster kommer också att ha många alternativ, inklusive golf, vandring och cykling. Med ett brett utbud av aktiviteter och sevärdheter, är det inte svårt att se varför Costa Brava är en av de mest populära turistdestinationerna i Spanien.Hos oss hittar du de bästa flygen och kan jämföra och välja de billigaste och bästa semesterboendena, så att du hittar vad som passar för just din sommarresa. Vi erbjuder både boenden med pool, strandnära boenden, billiga boenden och allt däremellan.Boka din resa till Costa Brava och upplev allt detta vackra område har att erbjuda!

Upptäck Costa Brava

Costa Brava är en av de bästa turistdestinationerna i Spanien, med sin vackra kustlinje med långa stränder och charmiga fiskebyar.

Bland de mest populära platserna att besöka på Costa Brava finns Lloret de Mar, Tossa de Mar och Calella. Lloret de Mar är känt för sina livliga nattklubbar och stränder, medan Tossa de Mar erbjuder en historisk charm med sin vackra medeltida fästning. Calella, å andra sidan, är känd för strandpromenaden och sina förstklassiga restauranger.

Sportentusiaster kommer också att ha många alternativ, inklusive golf, vandring och cykling. Med ett brett utbud av aktiviteter och sevärdheter, är det inte svårt att se varför Costa Brava är en av de mest populära turistdestinationerna i Spanien.

Hos oss hittar du de bästa flygen och kan jämföra och välja de billigaste och bästa semesterboendena, så att du hittar vad som passar för just din sommarresa. Vi erbjuder både boenden med pool, strandnära boenden, billiga boenden och allt däremellan.

Boka din resa till Costa Brava och upplev allt detta vackra område har att erbjuda!


Knapp