Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Resor till Kroatien

Resor till Kroatien

 

Res till Kroatien
Res till Kroatien

Resor till Side

Njut av underbara stränder och spännande sevärdheter!

Visa alla hotell i Side

Side är en av Turkiet mest populära destinationer på landets sydkust. Stadens unika läge på en udde mellan två långa sandstränder, dess historiska betydelse och dess charmiga gamla stad gör den till en favorit bland både internationella och turkiska turister.

Vad kan man uppleva i Side?

Side har en rik historia som går tillbaka till antiken och det finns mycket att upptäcka för den som är intresserad av historia och kultur. Runt hamnen i Side trängs butikerna med otaliga restauranger som erbjuder maträtter från både det lokala och det internationella köket. Passa på att prova på någon av de lokala rätterna, till exempel kebab som det finns ett stort urval av. Likaså är meze något som bör ätas, det är smårätter som oftast serveras med bröd. 

Stränder i Side

Stränderna i Side är också en stor attraktion och det finns två stora sandstränder, en på östra sidan av udden och en på västra sidan. Båda stränderna sträcker sig flera kilometer och det finns gott om möjligheter till både vattensporter, sol, bad och avkoppling. Den västra stranden är mer långgrund och passar utmärkt för barnfamiljer. Boka din resa till Side med oss på Sembo!

Populära familjehotell i Side

Populära all inclusive-hotell i Side