Sök och boka resa

search
Caorle Lido Altanea
» Våra resmål » Italien » Adriakusten » Caorle Lido Altanea

Caorle Lido Altanea i Italien

Ett perfekt val för en skön och avkopplande semester.

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Caorle Lido Altanea i Italien

Strax söder om Caorle och intill kusten ligger Caorle Lido Altanea. Här har du alla bekvämligheter som restauranger, barer, affärer mm. Intill har du en skön sandstrand där du kan koppla av och njuta av värmande sol och svalkande bad.

Aktiviteter för alla

Altanea passar dig som vill bo bra på en familjevänlig resort. Här finns gröna områden och lekplatser och du kan spela volleyboll, tennis, fotboll, basket, volleyboll mm. Under högsäsong anordnas det underhållning i form av musik, lekar mm både dag- och kvällstid för stora och små. Är du golfintresserad har du en 18-håls bana, Pra´delle Torri, alldeles intill semesterbyn. Utflyktsmöjligheterna är många och vi har givetvis våra Sembovärdar på plats.
Bil är att rekommendera. Det finns lokalbuss, som tar dig in till Porto S. Margherita (ca 3 km) och Caorle (ca 8 km), ca 400 meter från semesterbyn. Du kan även ta dig dit till fots, antingen via stranden eller cykel/gångvägen. Vissa aktiviteter är mot avgift.

Koppla av med sol och bad

Sandstranden ligger alldeles intill Altanea och du kan välja mellan betalstrand och fristrand. Det är långgrunt och passar därför hela familjen ypperligt.

Det går ett litet minitåg som tar dig runt inom området och naturligtvis ner till den härliga stranden.

* Service* På området finns bancomat, Internet-point, ambulerande sjukvård, pizzerior, apotek, tobaksaffär med tidningar samt ett par butiker. Det går även att hyra cykel på plats ca €35/vecka/person. WiFi zoner finns utan kostnad, bäst täckning är dock vid poolerna.

Sembovärdar Liksom många av våra kunder, har vi även våra erfarna och väldigt uppskattade guider/Sembovärdar, som kommer tillbaka år efter år! Under den period som vi har flest gäster nere, 15/6-2/8/19, finns våra Sembovärdar till hands i Altanea, för att hjälpa er till en så härlig och smidig semester som möjligt. Missa inte deras välkomstmöte med såväl allmän som skräddarsydd info. Som ett självständigt bolag anordnar de utflykter och andra aktiviteter, anpassade med språk och innehåll för att garantera upplevelser.

Bra att veta Turistskatt,: en lokal turistskatt, infördes i Italien år 2012. Denna varierar mellan 1-5 EUR/person/natt beroende på vilken lokal klassificering det valda boendet har. Skatten betalas direkt till hotellet vid ankomst eller avresa. I Caorle Lido Altanea finns det både allmän som betalstrand dvs där du kan hyra solstolar och parasoll. Oftast blir det billigare att boka strandservice via ditt boende. Strandservicen ligger på 52 euro per vecka för 1 parasoll och 2 solstolar.

Till och från Marco Polo i Venedig Det går lokalbuss med byte i Portogruaro. Vi rekommenderar dock hyrbil då detta oftast är mer lönsamt samt att du har bilen tillhands om du vill göra utflykter till närliggande orter eller Gardasjön med Gardaland mm.