Sök och boka resa

search
Norra Sardinien
» Våra resmål » Italien » Sardinien » Norra Sardinien

Norra Sardinien i Italien

Norra Sardinien - En fantastisk plats att resa till

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Norra Sardinien i Italien

Drömmer du om en semester med kristallklart, azurblått hav och de finaste vita sandstränder du kan tänka dig? Norra Sardinien är en sagolik plats med pittoreska småbyar, en dramatisk kustremsa och en skärgård så vacker att du aldrig vill åka hem.

Kanske är denna del av Sardinien den mest omtyckta och omtalade. Det är här du hittar jetset paradiset Costa Smeralda, de fantastiska stränderna vid Orosei och kända Alghero.

Palau är en trevlig liten hamnstad. Här finns lite butiker, glassbarer och restauranger. Från Palau kan man hyra båt, följa med på dykturer mm.

Olbia är en stor stad jämfört med många andra av Sardinien orter. Det är hit du kommer in med färjan från Livorno och det är bl a hit du kan flyga. I Olbia hittar du allt du behöver då här finns ett stort utbud av det mesta.

Budoni är en liten badort som passar dig som på din semester vill ta det lugnt och slappa på stranden.

Alghero är kanske den mest kända orten på Sardinien. Här har spanjorerna satt sina spår och dialekten har katalanskt ursprung. Staden har en vacker och charmig stadskärna. För dig som vill uppleva något utöver det vanliga, ta bilen till Stintino, dess kritvita sandstränder och azurblå hav. Så vackra att man spelat in en av James Bond-filmerna här.

* Castel Sardo* är ett annat omtyckt utflyktsmål. Den lilla staden ligger charmigt uppe på en höjd med vacker utsikt över Medelhavet. Du kan även hoppa på en dagsutflykt till närliggande Korsika. Den norra delen av Sardinien har många fina ställen att erbjuda men ett måste är en tur ut på skärgården. Vi rekommenderar varmt de heldagsutflykter som anordnas med "piratbåt". Vi lovar dig att det blir ett minne för livet. Total avkoppling, god mat, sol och bad i mängder på en plats som liknar Karibien. Ett kristallklart, azurblått hav och de finaste vita sandstränder du kan tänka dig.

Transfer

Vi kan nu erbjuda transfer till utvalda hotell. Du kan välja mellan privat eller delad shuttle. Väljer du delad shuttle kan väntetiden bli upp till 90 min från det du landat.

Från Alghero till; Rina Hotel, Rina Residence, Punta Negra, Hotel Portoconte.

Från Olbia till; Orovacanze, Palau Green Village.

Turistskatt planeras tas ut på plats. Ännu är det inte fastställt vilka orter som blir berörda