Sök och boka resa

search
Giardini Naxos
» Våra resmål » Italien » Sicilien » Giardini Naxos

Giardini Naxos i Italien

Härliga bad längs vacker kust.

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Giardini Naxos i Italien

Giardini - Naxos är en av öns mest kända badorter, där du har den mäktiga vulkanen Etna på din ena sida och Taormina på din andra.

Skön atmosfär

I Giardini Naxos har du allt du behöver för en härlig avkopplad semester. Längs den långa strandpromenaden hittar du många mysiga restauranger, barer och affärer. Detta är även ett perfekt ställe att flanera under de sköna sommarkvällarna.

Staden har mer än en strand

Det finns mer än en strand att välja mellan. Stranden Lido di Naxos brukar vara den mest besökta och det kan vara svårt att få plats i högsäsong. Den är dock den mest barnvänliga. Föredrar du lite lugnare bör du välja stranden Recanati med sin stora breda och finkorniga sandstrand. Lido la Romantica som ligger nära centrum är omtyckt av italienarna själva.

Mycket att se och uppleva

Utflyktsmöjligheterna på Sicilien är många. Du kan besöka till halvön Isola Bella där du kan få många fina snorkel- och badstunder. Eller packa en god picknick- korg och ta båt ut till någon av de kända Eioli - öarna. Närliggande Taormina bjuder på mysiga trånga gränder och fantastisk utsikt. Etna, 3 330 m ö h, brukar vara ett, av samtliga familjemedlemmar, omtyckt utflyktsmål. Tänk bara på att ta med en liten vindjacka då det kan bli lite kyligt om det blåser.

Turistskatt tas ut på plats.