Sök och boka resa

search
Taormina
» Våra resmål » Italien » Sicilien » Taormina

Taormina i Italien

En bedårande liten stad att resa till

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Taormina i Italien

Taormina är en charmig liten stad med vindlande gränder och torg. Här kan du verkligen insupa den genuina syditalienska atmosfären. Staden ligger uppe på en klippa och du har utsikt över Naxos bukten och Medelhavet. Allt du behöver för en underbar semester finns att få här.

En smakrik semester

Taormina anses vara ett lyxigare resmål men låt dig inte avskräckas. Staden är bedårande och väldigt italiensk på många sätt. Utsikten är fantastisk och det är gott att sitta på en av uteserveringarna och njuta av vädret, folklivet och den sköna atmosfären. Både maten och vinerna på Sicilien är mycket smakrika och det är svårt att inte äta gott. Längs gågatan Corso Umberto, som löper mellan de antika stadsportarna, har du mängder av affärer, restauranger och barer. Passa på att beskåda folklivet på en av stadens många caféer, med en rykande espresso i handen. När du vill svalka dig med ett dopp så är havet inte långt borta. Du kan antingen ta bussen eller linbanan ner till stranden där den vackra ön Isola Bella ligger.

Bra att veta inför din resa Turistskatt planeras tas ut på plats. Ännu är det inte fastställt vilka orter som blir berörda.