Sök och boka resa

search
Nynäshamn
» Våra resmål » Sverige » Mellersta Sverige » Nynäshamn

Nynäshamn i Sverige

Skärgårdspärlan Nynäshamn ligger på Södertörns sydspets, endast 30 minuter från Globen i centrala Stockholm!

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Nynäshamn i Sverige

Längtar du efter en rogivande semester med skärgård, bad och öppna horisonter har du hittat helt rätt!

Nynäshamn är som härlig blandning av småstad, skärgårdsidyll och förort. Med sitt korta avstånd in till Stockholm så väljer många att kombinera en city tur med en skärgårdsupplevelse. Bästa sättet att uppleva skärgården är från vattnet med egen båt eller en guidad tur på en segelbåt eller en skärgårdssafari. Det finns också möjlighet att hyra en kajak. Här paddlar du säkert i lugna vatten. För dig som söker vildare vatten är Torö Stenstrand känd för att ha Sveriges bästa vågsurfing. Vill du hellre se omgivningarna från land går det alldeles utmärkt till fots, med Segway eller varför inte från en hästrygg. Vårt hotell i Nynäshamn hjälper dig gärna med de aktiviterer du önskar. I centrum finns flera små mysiga butiker och caféer och i Fiskehamnen i de små röda bodarna kan du välja mellan lokala råvaror och souvenirer.

För dig som besöer Nynäshamn under sommaren väntar en fantastisk miljö och härliga bad. Söker du en sandstrand så ta dig till Yttre gården. Vill du hellre bada från klippor och sten är badklipporna vid Ringvägen dit du skall ta dig.

Oavsett om du önskar en aktiv semester eller bara söker en avkopplande stund är Nynäshamn ett perfekt alternativ. Barnen kommer älska det!