Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Två parker som erbjuder fantastiska äventyr

Innan du går in i en av parkerna möts du av Disney Village®, ett nöjesområde med restauranger, butiker, bio och lokal var de visar olika shower.

Map Disneyland Park 950


Disneyland® Park - Dröm dig bort med öppna ögon.I ett förtrollat kungarike inte så långt borta - någonstans mellan dina önskningar och uppfyllda drömmar - lever Disneys klassiska hjältar och hjältinnor i berättelserna som aldrig tar slut. Välkommen till sagornas värld i Disneyland® Park. Parken består av fyra länder med olika teman som Adventureland, Frontierland, Fantasyland, Discoveryland och historien börjar med en vandring tillbaka till det tidiga 1900-talet på Main Street, U.S.A. Här får du uppleva charmen i småstädernas Amerika som det var på den gamla goda tiden. Main Street leder upp till Törnrosas slott var kvällens stora show visas.

Disneyland® Park - Dröm dig bort med öppna ögon.

I ett förtrollat kungarike inte så långt borta - någonstans mellan dina önskningar och uppfyllda drömmar - lever Disneys klassiska hjältar och hjältinnor i berättelserna som aldrig tar slut. Välkommen till sagornas värld i Disneyland® Park. Parken består av fyra länder med olika teman som Adventureland, Frontierland, Fantasyland, Discoveryland och historien börjar med en vandring tillbaka till det tidiga 1900-talet på Main Street, U.S.A. Här får du uppleva charmen i småstädernas Amerika som det var på den gamla goda tiden. Main Street leder upp till Törnrosas slott var kvällens stora show visas.


Knapp

Map Disneyland Studio 950


Walt Disney Studios® ParkStora filmupplevelser väntar i kulisserna! När du går igenom portarna till Walt Disney Studios® Park släpps fantasin lös. Här kan du glömma allt och ryckas med i filmens magiska värld. I parken hittar du fyra olika områden; Front Lot, Production Courtyard, Toon Studio och Backlot, alla med ett fokus - underhållning!
 

Walt Disney Studios® Park

Stora filmupplevelser väntar i kulisserna! När du går igenom portarna till Walt Disney Studios® Park släpps fantasin lös. Här kan du glömma allt och ryckas med i filmens magiska värld. I parken hittar du fyra olika områden; Front Lot, Production Courtyard, Toon Studio och Backlot, alla med ett fokus - underhållning!

 


Knapp