1 / 2

Resor till Arild

Arild har sedan 1800-talet varit känt i Sverige som ett turistresmål. Här har man spenderat sin semester eller weekend på hotell vid havet. Både Arild och systerorten Mölle var de rika och förmögnas semesterparadis under slutet av 1800-talet och fram till mitten av 1900-talet. Idag är det många som reser hit över en weekend även under vinterhalvåret.

Om Arild, Götaland

Med sitt läge vid foten av Kullaberg ligger denna fantastiska lilla fiskeby. Med en otrolig utsikt över Skälderviken, närheten till Kullbergs naturreservat och salta bad från havet får du en underbar semester! Här har du också möjlighet att åka iväg på en härlig weekend för sköna naturupplevelser eller varför inte spela golf. Det finns flera kända banor runt om Arild.

Kullaberg bjuder in till härliga promenader och fantastisk natur. Vi erbjuder boende i Arild på välkända Rusthållargården. Här kan du välja om du bara vill stanna en natt eller flera på hotell. Stannar du flera dagar ligger Helsingborg på cirka 30 kilometers avstånd. Varför inte passa på att åka över sundet till Helsingör. Välkommen till Arild för din weekend eller semester!

Karta över Arild

Populära boenden

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare