1 / 69

FREIgeist Göttingen Innenstadt - A Member of Design Hotels™

Göttingen, Tyskland

Om Göttingen

FREIgeist Göttingen Innenstadt - A Member of Design Hotels™ ligger i Göttingen, en tio minuters promenad från både Bismarckhäuschen och St John's Church. Detta hotell med exklusiv profil ligger 1,1 km från Georg-August University of Göttingen och 1,2 km från Old Botanic Garden Goettingen. Känn dig som hemma i ett av de 118 luftkonditionerade rummen med minibarer och platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns värdeförvaringsskåp och separata sittutrymmen. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Bismarckhäuschen - 0,7 km
St John's Church - 0,7 km
Old Botanic Garden Goettingen - 0,8 km
Old Town Hall Goettingen - 0,8 km
Georg-August University of Göttingen - 0,8 km
Gänseliesel - 0,8 km
Haus Börner - 0,9 km
Junkernschänke - 0,9 km
Bismarckturm - 1 km
Schillerwiese Park - 1 km
German Theatre Goettingen - 1,1 km
Hainberg Observatorium - 4,3 km
Münden Nature Park - 4,4 km
Burgruine Hardenberg - 14,4 km
Solling-Vogler Nature Park - 15,4 km

Närmaste flygplatser är:
Kassel (KSF-Calden) - 51,8 km
Hannover (HAJ) - 135 km

Gäster har tillgång till bland annat reception (öppen dygnet runt), bagageförvaring och värdeförvaringsskåp i receptionen. Detta hotell har 6 konferensrum för olika typer av möten och events. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Här finns bland annat tillgång till bastu och fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Gäster på FREIgeist Göttingen Innenstadt - A Member of Design Hotels™ kan äta gott på INTUU. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Komplett frukost serveras på vardagar mellan 06.30 och 10.30 och på helger mellan 07.00 och 13.00 mot en avgift. Hotelstars Union tilldelar officiella stjärnklassificeringar för boenden i Tyskland. Detta boende har klassificerats som 4 stars.
  • Avgift för komplett frukost: EUR 29.00 för vuxna och EUR 14.50 för barn
  • Avgift för parkering under tak: EUR 19.00 per dag
  • Avgift för husdjur: EUR 15 per husdjur per dag
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar
  • Sen utcheckning är möjlig mot en avgift (endast i mån av tillgång)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter).

Karta över FREIgeist Göttingen Innenstadt - A Member of Design Hotels™

Adress

FREIgeist Göttingen Innenstadt - A Member of Design Hotels™

Göttingen, Tyskland

N 51.53463 E 9.92686

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare