1 / 25

Om Lapu-Lapu

The Bellavista Hotel ligger i Lapu-Lapu nära flygplatsen, en kvart med bil från både SM City Cebu och Magellan's Cross. Detta hotell ligger 10,1 km från Colon Street och 10,3 km från Ayala Center. Känn dig som hemma i ett av de 48 luftkonditionerade rummen med kylskåp och minibarer. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och en platt-tv med kabelkanaler erbjuder all underhållning du behöver. Privat badrum med hårtorkar och tofflor. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Gaisano Island Mall Mactan - 0,7 km
Marcelo Fernan-bron - 0,8 km
Lapu-Lapu stadshus - 0,8 km
Mactan Marina Mall - 1,1 km
Cebus yachtklubb - 1,5 km
Our Lady of the Rule-kyrkan - 2,7 km
The Outlets at Pueblo Verde - 3 km
City Times Square - 3,4 km
Mactan Town Center - 3,6 km
Mandaues stadshus - 4 km
Mactan Doctors' Hospital - 4,3 km
Gaisano Grand Mall Mactan - 5,3 km
J Centre Mall - 5,4 km
City Time Square - 5,7 km
Mactan Shrine - 7,2 km

The Bellavista Hotel rekommenderar att du använder flygplatsen Cebu (CEB-Mactan - Cebu Intl.) - 2,9 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferenscenter och mötesrum. Flygtransfer tur/retur är gratis (tillgänglig dygnet runt). Här har du tillgång till utomhuspool, gratis wi-fi och conciergetjänster. Ta dig en bit mat på Cafe Cesario, en av de 2 restauranger detta hotell ståtar med, eller stanna på rummet och nyttja dess rumsservice (under begränsade tider). Mindre måltider finns även på deras kafé. Här erbjuds en gratis komplett frukost dagligen mellan 06.00 och 10.00. Följande anläggningar är stängda på söndag, onsdag, torsdag, fredag och lördag:
  • Utomhuspool
  • Avgift för extrasäng: PHP 998.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Poolen är tillgänglig mellan 08.00 och 21.00.
  • Ingen avgift tas ut för barn som är 12 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.

Karta över The Bellavista Hotel

Adress

The Bellavista Hotel

Lapu-Lapu, Filippinerna

N 10.321479 E 123.967951

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare