1 / 10

Resor till Malmö

Sammanlänkad med Köpenhamn genom Öresundsbron, ger Malmö ett internationellt intryck. Det är inte bara de många restaurangerna, pulserade nattlivet eller shoppingmöjligheterna som gör Malmö till ett härligt ställe att förlägga en weekend.

Om Malmö, Götaland

Möjligheterna är många i Malmö. Här erbjuds massor av shoppingmöjligheter oavsett om du vill gå i små boutiquer i gamla Malmö city eller till exempel på Emporia strax utanför Malmö. Malmö bjuder också på ett kulturliv med en mängd kulturscener. Hela året pågår det olika evenemang och festivaler, bl.a. Nordens största stadsfestival - Malmöfestivalen - som äger rum i mitten av augusti varje år och lockar ca. 1,4 miljoner besökare. Därtill har Malmö på senare år utmärkt sig som en betydelsefull plats för arkitektur i norra Europa. Kom ihåg att ta omvägen förbi skyskrapan Turning Torso i Västra hamnen! Restaurangerna representerar kök från hela världen vilket ger Malmö ett välförtjänt rykte som kulinarisk storstad. Köp Malmökortet och åk gratis buss och få rabatt på många attraktioner.

Sommartid pulserar Malmös nattliv. Kring Lilla Torg finns ett stort antal uteserveringar och här är det hög puls alla dagar i veckan. En solig dag erbjuder Malmö en härlig sandstrand vid Ribersborg. Kommer du när fotbollssäsongen är igång är ett besök på Swedbank Stadion ett trevlig nöje. Här spelar Malmö FF och hemmamatcherna är en härlig tillställning. Malmö FFs supportrar tillhör de bästa i Sverige.

Ett besök i Köpenhamn är bara 35 minuter bort. Du tar enklast Öresundståget direkt från Malmö Centralstation, Triangeln eller Hyllie Station till Köpenhamn. Tågen går minst var 20 minuter och rullar hela natten.

Vi erbjuder flera bra och noga utvalda semesterboende i Malmö.

Karta över Malmö

Hotellförslag
Hotell med 3 stjärnor
Upptäck de mest populära och prisvärda hotellen här!
Hotell med 4-5 stjärnor
Upptäck de mest populära och lyxiga hotellen här!
Camping, hus och lägenheter
Upptäck våra mest populära och prisvärda boenden här!

Populära boenden

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare