1 / 4

Resor till Ronneby

Ronneby är en härlig liten stad vid havet i Blekinge. Med sitt läge mitt i Blekinge har man nära till allt i Ronneby. Här har man åkt på semester i generationer. Brunnsparken och dess välkända hotell har satt Ronneby på semesterkartan.

Om Ronneby, Götaland

Ronneby är känd som "den moderna kurorten" och har en av Sveriges vackraste Brunnspark! När andra hotell inte visste vad SPA var hade Ronneb Brunn redan sitt SPA-hotell klart.

Även om detta är ett året runt resmål så är Ronneby som vackrast under sommaren. Med sitt läge mitt i Blekinge så är Ronneby den perfekta utgångspunkten för skärgådsresor och dagsutflykter både till sjös och på land. Hasslö och Tjärö är två härliga öar som du lätt kan besöka på en dagslutflykt. Vill du besöka Karlskrona ligger också Ronneby bra till.

På sommarhalvåret arrangeras det markander, utställningar, fiskepremiärer, teater och mycket mer för hela familjen! Ronneby Brunnspark har ett fint och härligt badland som är öppet för allmänheten. Här trivs hela familjen. Vi erbjuder hotell som passar för hela familjen.

Välkommen till Sveriges Trädgård!

Karta över Ronneby

Populära boenden

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare