1 / 34

Espoir Horikiri Syobuen

Om Tokyo

I Tokyo-området Katsushika ligger denna semesterbostad, en tio minuters bilfärd från både Sensoji tempel och Tokyo Skytree. Detta semesterboende med familjevänlig profil ligger 11 km från Tokyo Dome och 11,6 km från Kejserliga palatset. Slå dig till ro i den här semesterbostaden och gör dig hemmastadd i pentryt, som har ett kylskåp och en spishäll. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Bekvämligheter som ingår är mikrovågsugn och vattenkokare. Städning sker en gång per vistelse. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Asakusa-templet - 5,9 km
Sensoji tempel - 5,9 km
Nippori Textile Town - 6 km
Hoppy Street - 6,3 km
Kaminarimons port - 6,3 km
Tokyo Skytree - 6,6 km
Asakusa ROX - 6,8 km
Tokyos nationalmuseum - 7,5 km
Ueno Zoo - 7,8 km
Yanaka Ginza Shopping Street - 7,8 km
Ryogoku Kokugikan - 8 km
Uenoparken - 8,2 km
Ameyokos shoppingdistrikt - 8,3 km
Suitengu Shrine - 9,7 km
Tokyo Museum of Contemporary Art - 9,7 km

Närmaste flygplatser är:
Tokyo (HND-Haneda) - 32,6 km
Tokyo (NRT-Narita Intl.) - 62,8 km

Denna rökfria semesterbostad erbjuder leksaker.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Stadsskatt är 100-200 JPY per person och natt, baserat på rummets pris per natt. Stadsskatten gäller inte om priset per natt är mindre än 10 000 JPY. Ytterligare undantag kan förekomma. Kontakta boendet med uppgifterna i bokningsbekräftelsen om du vill ha mer information.
  • Det är möjligt att boendet debiterar en badskatt. Badskatten gäller för boenden med varma källor och är mellan 150-500 JPY per person och per natt, baserat på lokala bestämmelser. Observera att ytterligare undantag kan förekomma.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Ingen avgift tas ut för barn som är 5 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.
  • Japans departement för hälsa, arbetsmarknad och välfärd kräver att alla internationella besökare uppger passnummer och nationalitet när de registrerar sig på ett boende av något slag (värdshus, hotell, motell osv.). Dessutom måste boendets ägare ta fotokopior av passen för alla gäster som registrerar sig och arkivera dessa kopior.

Karta över Espoir Horikiri Syobuen

Adress

Espoir Horikiri Syobuen

Tokyo, Japan

N 35.751667 E 139.826803

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare