1 / 6

Resor till Varberg

Sveriges kurort

Om Varberg, Götaland

Närheten till havet är för många orsaken till att Varberg är en favorit.

Aktiviteter

Med hav, stad och natur på ett ställe finns utrymme för det mesta. I Varberg finns aktiviteter för alla åldrar. Oavsett om du gillar att sporta, ströva i naturen, bada, gå på kurser, dansa, göra ett biobesök eller bara ta en stillsam picknick i solnedgången hittar du något som passar din smak. Det finns gott om barnvänliga stränder och varje strand har sina äventyr. Välj mellan sköna sandstränder och spännande klippor. Naturen är en ständigt outforskad värld att upptäcka, särskilt för de minsta.

Vad händer i Varberg

Ibland kan det vara skönt med en tom almanacka, men när du vill uppleva något nytt är Varberg staden där saker händer –året om. Sportevenemang, konserter, danstillställningar, föreläsningar, utställningar och teatrar är bland annat vad du hittar i Varberg.

Mat & Nöje

Att lyssna på musiken i Societetsparken eller smälta in i det glada myller av människor som rör sig mellan krogarna, caféerna och dansställena är sådant som kännetecknar nöjeslivet i Varberg. För den som vill äta gott och roa sig finns här en mängd krogar, caféer och restauranger. Nästan alla har öppet året runt.

Karta över Varberg

Populära boenden

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare