Resor till Danmark

Danmark - en semester utöver det vanliga

Äventyr, temaparker, vackra stränder och idylliska städer - vårt vackra Danmark har mycket att erbjuda! Köpenhamn, Århus och Ålborg är vackra och mysiga städer som förtjänar ett besök - alla fyllda med kultur, nöjen och shopping.


Du får alltid upp till 20% rabatt på Stena Lines färjor när du bokar boende och färja samtidigt.

Resor till Danmark

På Jylland finns det fantastiska utflyktsmål - från Skagen längst upp med sitt hisnande ljus och öppna hav till Sønderborg i söder. LEGOLAND® Billund Resort är alla barns dröm, och det finns massor av roliga aktiviteter i Billund och de närliggande områdena.

Själland och öarna erbjuder också massor av sevärdheter och vackra platser att tillbringa en fantastisk semester på - från cityresor i Köpenhamn och naturupplevelser och stränder i Nordsjälland till öhoppning i Fyns skärgård och äventyr i Hans Christian Andersens Odense, det finns massor att göra. I H.C. Andersens Odense finns det mycket att göra om du väljer att semestra i Danmark.

Bygg din egen resa och följ med på en rundtur i kungariket Danmark.

PS. Visste du förresten att du får upp til 20% rabatt på färjan om du bokar färja med Stena Line + boende samtidigt? Du ser det rabatterade priset direkt när du bokar resan.

Utvalda hotell i Danmark inklusive färja

Populära hotell

Se alla våra hotell i Danmark
Hotell med 3 stjärnor
Upptäck de mest populära och prisvärda hotellen här!
Hotell med 4-5 stjärnor
Upptäck de mest populära och lyxiga hotellen här!
Camping, hus och lägenheter
Upptäck våra mest populära och prisvärda boenden här!

Fler destinationer

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare