Resor till Mallorca

När du bokar en resa hos Sembo har du alltid möjlighet att delbetala din resa med Captum. Delbetala upp till 12 månader med 0% ränta.

Mallorca, den största av Balearerna, förtrollar med sina skiftande landskap. Från de dramatiska Tramuntana-bergen till de orörda stränderna i Cala Mondragó erbjuder ön en palett av natursköna underverk. Öns största stad, Palma de Mallorca, har en historisk gammal stadskärna och den imponerande Santa Maria-katedralen.

Här hittar du en härlig samling av resor till Mallorca. Boka dem direkt som de är eller ändra så att de passar perfekt för dig.

Resor till Mallorca

Varför ska du välja Mallorca som ditt nästa resmål?

Mallorca förtrollar med sina soldränkta stränder, azurblå vatten och en fängslande blandning av historia och modern charm. Mallorca erbjuder en perfekt balans mellan kulturell rikedom och naturlig skönhet. Smaka på det lokala köket, utforska de historiska gatorna eller bara njut av öns strålande solsken - Mallorca är ett paradis för dem som söker en lycklig tillflyktsort i hjärtat av Balearerna.

Sol och stränder: Mallorca är känd för sina vackra stränder, från de lugna bukterna i Cala d'Or till de livliga stränderna i Palma. Här kan du njuta av solen och det kristallklara vattnet.

Kulturell mångfald: Utforska den rika kulturen på Mallorca genom att besöka historiska städer som Palma och Valldemossa. Upptäck kyrkor, slott och pittoreska byar.

Aktiviteter för äventyr: För äventyrsentusiaster erbjuder Mallorca fantastiska möjligheter till vandring, cykling och vattensporter. De bergiga områdena och grottorna är perfekta för utforskning.

Gastronomiska upplevelser: Smaka på det lokala köket med tapas, färsk fisk och traditionella rätter. Mallorca har många restauranger som serverar autentiska smaker.

Nattliv och shopping: Mallorca har ett livligt nattliv med barer, klubbar och konserter. Du kan också njuta av shopping i Palma, där du hittar allt från boutiquebutiker till traditionella marknader.

Boka din resa till Mallorca med oss för en oförglömlig upplevelse

Vi specialiserar oss på att skapa unika resor till Spanien som matchar dina önskemål och budget. Oavsett om du letar efter en romantisk semester, en familjeresa eller en gruppresa, är vi här för att säkerställa att din resa till Spanien blir en resa att minnas.

Flyg och hotell till Mallorca

Resor utanför boxen - Mallorca

Flyg och hotell, All Inclusive

Populära boenden

Inspiration, tips och information inför Mallorcaresan!
Topp 5: Mallorcas bästa stränder
Missa inte dessa fantastiska stränder nästa gång du åker till den Baleariska ön Mallorca i Medelhavet, också känt som "Mallis".
Fem orter på Mallorca som du inte får missa
Palma, Sóller eller Alcúdia? Varför inte alla på samma resa?! Här listar vi fem trevliga städer/byar på medelhavsön Mallorca som erbjuder något för alla
En lokalbos guide till restauranger i Palma de Mallorca
Här rekommenderar Sembos team i Palma några av deras favoritrestauranger på ön där du kan äta och dricka gott på din nästa resa till Mallorca!
Populära boenden på Mallorca
Hotell med 3 stjärnor
Upptäck de mest populära och prisvärda hotellen här!
Hotell med 4-5 stjärnor
Upptäck de mest populära och lyxiga hotellen här!
Camping, hus och lägenheter
Upptäck våra mest populära och prisvärda boenden här!
Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare