Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

LÄS MER

Dubai Blogg 1


Härliga SPA-hotell i RigaRiga är airBaltics hub vilket gör att man enkelt tar sig till den Lettiska huvudstaden, och vidare ut i världen. Riga är bland annat känt för sina många härliga SPA-hotell och är ett populärt resmål för de som vill njuta lite extra på resan. Här kan du få det bästa av två världar med avkoppling för både kropp och sinne i kombination med historisk arkitektur, sevärdheter och ett härligt restaurangutbud. Perfekt för en weekendresa eller att kombinera ett par dagar i den vackra staden innan resan fortsätter till någon av airBaltics många internationella destinationer.
 
Läs mer

Härliga SPA-hotell i Riga

Riga är airBaltics hub vilket gör att man enkelt tar sig till den Lettiska huvudstaden, och vidare ut i världen. Riga är bland annat känt för sina många härliga SPA-hotell och är ett populärt resmål för de som vill njuta lite extra på resan. Här kan du få det bästa av två världar med avkoppling för både kropp och sinne i kombination med historisk arkitektur, sevärdheter och ett härligt restaurangutbud. Perfekt för en weekendresa eller att kombinera ett par dagar i den vackra staden innan resan fortsätter till någon av airBaltics många internationella destinationer.

 

Läs mer


Knapp

airBaltic
Flygbolaget airBaltic har som mål att kombinera det bästa av både traditionella flygbolag och lågprisflygbolag, med säkerhet, punktlighet och service som sitt främsta fokus. Dessutom erbjuder de ett stort urval av tillvalstjänster för att förbättra sina resenärers upplevelse både före, under och efter resan.Med Riga som hub, vilket kopplar samman öst och väst, erbjuder airBaltic flyg till låga priser inom Skandinavien och Europa såväl som Ryssland och Mellanöstern.

airBaltic

Flygbolaget airBaltic har som mål att kombinera det bästa av både traditionella flygbolag och lågprisflygbolag, med säkerhet, punktlighet och service som sitt främsta fokus. Dessutom erbjuder de ett stort urval av tillvalstjänster för att förbättra sina resenärers upplevelse både före, under och efter resan.
Med Riga som hub, vilket kopplar samman öst och väst, erbjuder airBaltic flyg till låga priser inom Skandinavien och Europa såväl som Ryssland och Mellanöstern.


Knapp

logo aegean airlinesKnapp

airBaltic Bagageregler

Följande bagageregler gäller för generellt för airBaltic.


Bagagevikt

Bagagevikt


Basic
20 kg
fr. 20€

Basic

20 kg

fr. 20€


Premium
20 kg

Premium

20 kg


Business
2x20 kg

Business

2x20 kg


 

Flyg + hotell med AirBaltic