Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Massor av kul för barnen!

Vill du göra något kul med barnen?

Att göra något kul tillsammans med barnen är det bästa som finns. Boka barnsemestern för hela familjen i Sverige, Danmark, Tyskland eller ta en bilsemester med barnen i Europa! Upplev storstad, camping, LEGOLAND®, äventyrsbad eller en nöjespark.

Utbudet och valmöjligheterna är många så det är bara för dig att välja vad du vill göra. Har du svårt att bestämma dig kan du alltid kombinera ett par nätter i en storstad och ett par på t.e.x LEGOLAND® eller Lalandia. Då har garanterat alla, både stora och små, fått sitt lystmäte mättat.

 

Nöjesparker

Härliga nöjesparker i hela Europa. Åk runt med skräckblandad förtjusning i en hisnande karusell eller kör ett varv med de lite lugnare tuff-tuff-tågen. Efter ett par timmar i en nöjespark blir du garanterat som barn på nytt! 

Badland

Vajande palmer, tropisk värme, sandstränder och massor av vattenskoj för både barn och vuxna. Vi kan erbjuda ett fantastiskt stort urval av badland Så packa väskorna med badkläder och njut badglädje oberoende av väder och vind.

Djurparker

Här hittar du de bästa djurparkerna och zoo med de mest spännande djuren! Så varför inte åka på en härlig safaritur i en jeep och träffa tigrar, lejon och elefanter och lära dig mer om dem. Eller gå bland djuren och klappa dem? Visste du t.e.x att en elefant är dräktig i hela 620 dagar?