Sök och boka resa

search
 1. - Rymliga lägenheter i lugna omgivningar - Strandservice ingår - Busservice till stranden
  Pool
  Ja
  Barnpool
  Ja
  Air-condition
  Ja
  Parkering
  Ja
  Kaffekokare
  Ja
  Microvågsugn
  Ja
  Kabel-/satellit-TV
  Ja
  TV
  Ja

  Beskrivning av lägenhet: Villaggio Dei Gelsomini / Delle Orchidee i Bibione

  Två intilliggande lägenhetsanläggningar med separata pooler. Lägenheterna är rymliga och det går att boka antingen med balkong eller markterrass. I närheten av anläggningen ligger hållplatsen för bussen som kör till och från stranden (sector 30) varje halvtimme 09.00-19.30 (slutet av maj-mitten av september). Strandservice är inkluderad från mitten april till slutet av september och består av ett parasoll, en solsäng och en solstol. Alla gäster är inbjudna en gång i veckan under semestern (slutet av maj till mitten av september) på en stor spagettifest med mat, dryck och underhållning. Detaljerad information om plats och tid erhålls vid check-in. 20 % rabatt på green fee på Golf Club Lignano om man bokar via receptionen.

  Läge

  I lugnt villaområde.

  Så här bor du

  I rymliga lägenheter. Anläggningen är uppdelad i två intilliggande byggnader, med separata pooler. Ett set/person med handdukar och lakan är inkluderat, önskar man byta efter en vecka går det bra mot avgift. Luftkonditionering, uppvärmning, kassafack, sat-tv, mikro, kaffekokare, bad/dusch och wc. Balkong.

  Byggnadens faciliteter

  Utomhuspool, öppen 15 maj-30 september, solstolar, strandservice, Internet (mot avgift), parkering, en per lägenhet.

  Tillval

  Barnsäng förbokas, € 2/natt.

  Annat

  Slutstädning ingår. Köksstädning utförs av gästen annars betalas € 60. Sänglinne och handdukar ingår. Turistskatt/miljöavgift betalas på plats. 2 våningar, ingen hiss.

  Ankomst

  Ankomst lördagar och söndagar och veckovistelse 23/6-8/9 2018. Övrig tid valfri ankomstdag och minst 5 nätter. Ankomst fredagar och veckovistelse 7/6-6/9 2019. Övrig tid valfri ankomstdag och minst 5 nätter. Incheckningstid: 17:00 - 20:00, utcheckningstid: 09:00.

  Adress

  Via Athenea 9 / Via Argo 30 30028 BIBIONE GPS: N 45.643 E 13.057

  FAKTA

  Pool Ja
  Barnpool Ja
  Air-condition Ja
  Parkering Ja
  Kaffekokare Ja
  Microvågsugn Ja
  Kabel-/satellit-TV Ja
  TV Ja
  Kassafack Ja
  Solstolar Ja
  Land Italien
  Region Adriakusten
  Ort Bibione