Höstlovsresor för hela familjen!

 

Höstlovsresor med sol, värme och mycket mer!

 

Inte sugen på den svenska hösten under höstlovet? Res i väg på höstlovet! Vi har kanonerbjudanden på varma, spännande och roliga höstlovsresor!

Boka en höstlovsresa med familjen, det finns mängder av härliga alternativ till Kanarieöarna, Turkiet och Grekland. Res med barnen till New York, Paris eller Rom!

Vi har också massor av härliga och busiga badlandsalternativ, bland annat The Reef, Lalandia Billund, Weissenhäuser Strand och Lalandia Rödby!

Här nedan har vi samlat några av våra favoriter men det finns även massor av andra häftiga resmål för den perfekta höstlovsresan!

Hos Sembo hittar du fantastiska hotell, hus och lägenheter till kanonpriser – det är bara att välja. Lägg till flygbiljetter, transfer eller hyrbil så är hela semestern är bokad.

 

SÅ RESER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLYG - Vi söker bland över 100 flygbolag efter det bästa priset för dig. Du väljer själv vilka flygtider och resdagar som passar dig. Vi gillar flexibilitet. Boka flyg och boendet samtidigt och du är skyddad av paketreselagen och kan känna dig trygg.
Bilsemester Hyrbil
HYRBIL - Boka hyrbil på semestern. På Sembo samarbetar vi med Carnect som är en välkänd biluthyrningsfirma och våra avtal ger dig leveranstrygghet och ett förmånligt pris. Boka hyrbilen innan du reser så blir det både billigare och enklare.
Boka färja med Sembo
FÄRJA - Spara 20% på båtresan. Boka ditt boende och färja samtidigt så får du minst 20% rabatt på båtresan. Rabatten gäller oavsett om du väljer hotell, stuga eller lägenhet.