Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Lalandia

Bad, vågor och massor av skoj!

Lalandia

Bad, vågor och massor av skoj!

LEGOLAND® Billund Resort öppnar den 8:e juni

LEGOLAND® Billund Resort har fått tillstånd att öppna den 8:e juni, men endast för danska invånare än så länge. Vill du veta mer och hålla dig uppdaterad? Läs mer här.

Lalandia – så mycket mer än ett roligt badäventyr

Nog för att Lalandia är Danmarks häftigaste badland med alltifrån vattenrutschbanor, bubbelpooler, vågbassäng och tropiska stränder, så finns även massor att göra på torra land. Finns det någon badkruka i familjen kanske bowling, minigolf eller  skridskoåkning passar bättre? Annars kan man klappa getter, gå på barndisco, klättra i Monky Tonky Land eller gå på någon av barnshowerna.

Det finns även många trevliga restauranger och butiker för den som känner att shoppa eller äta ute, samt en stormarknad för de som föredrar att laga mat i sin mysiga stuga. Lalandia har verkligen något för alla.

 


AktiviteterTa med familjen på upptäcksfärd i barnens älsklingsland, där himlen alltid är blå. En hel värld full av lek väntar i Lalandia med allt från skridskoåkning och skidbacke till minigolf, bowling och klättervägg. Fler än 30 olika aktiviteter utgör ramarna för en oförglömlig familjesemester för alla - oavsett väder och vind. Upplev också den sköna sydländska stämningen på Plaza och njut av en trevlig middag med familjen i de mysiga och familjevänliga restaurangerna - eller gå en runda i de spännande butikerna. Massor av underhållning för hela familjen väntar!
 

Aktiviteter

Ta med familjen på upptäcksfärd i barnens älsklingsland, där himlen alltid är blå. En hel värld full av lek väntar i Lalandia med allt från skridskoåkning och skidbacke till minigolf, bowling och klättervägg. Fler än 30 olika aktiviteter utgör ramarna för en oförglömlig familjesemester för alla - oavsett väder och vind. Upplev också den sköna sydländska stämningen på Plaza och njut av en trevlig middag med familjen i de mysiga och familjevänliga restaurangerna - eller gå en runda i de spännande butikerna. Massor av underhållning för hela familjen väntar!

 


Knapp

Aktiviteter Lalandia


Aquadome Lalandia


Lalandia Aquadome™Lalandia Aquadome™ är en tropisk vattenpark för hela familjen. Susa ner genom de roliga vattenrutschbanorna, rid på vågorna i vågbassängen eller bara njut av livet i en av bubbelpoolerna. Här är ni garanterade massor av vattenkul under hela er vistelse. Förstklassig underhållning för alla vattendjur väntar i Europas längsta utomhusrutchkana Wild River. Prova också otroligt roliga Twister som startar högt upp i Aquadome™ och snurrar er runt i en gigantisk tratt innan ni landar säkert igen. Under er vistelse på Lalandia har ni fri och obegränsad tillgång till vattenparken, där det finns något för vattendjur i alla åldrar. Vattnet är alltid 28 grader varmt - och luften 30 grader, perfekt för en tropisk semester för hela familjen.

Lalandia Aquadome™

Lalandia Aquadome är en tropisk vattenpark för hela familjen. Susa ner genom de roliga vattenrutschbanorna, rid på vågorna i vågbassängen eller bara njut av livet i en av bubbelpoolerna. Här är ni garanterade massor av vattenkul under hela er vistelse. Förstklassig underhållning för alla vattendjur väntar i Europas längsta utomhusrutchkana Wild River. Prova också otroligt roliga Twister som startar högt upp i Aquadome och snurrar er runt i en gigantisk tratt innan ni landar säkert igen. Under er vistelse på Lalandia har ni fri och obegränsad tillgång till vattenparken, där det finns något för vattendjur i alla åldrar. Vattnet är alltid 28 grader varmt - och luften 30 grader, perfekt för en tropisk semester för hela familjen.


Knapp
Nyhet! Turbo RacerTurbo Racer är en spektakulär nyhet i Aquadome™, och en klar favorit bland vilda vattendjur. Det börjar högt upp i Aquadome™, och erbjuder upplevelsen av fritt fall och mycket fart. Kontrollera din tid på hastighetsmätaren och tävla med familjen för att få den snabbaste tiden!

Nyhet! Turbo Racer

Turbo Racer är en spektakulär nyhet i Aquadome, och en klar favorit bland vilda vattendjur. Det börjar högt upp i Aquadome, och erbjuder upplevelsen av fritt fall och mycket fart. Kontrollera din tid på hastighetsmätaren och tävla med familjen för att få den snabbaste tiden!


Knapp

Lalandia Turbo Racer


Monky Tonky Land Lalandia


Monky Tonky Land
Monky Tonky Land är inte bara ett av Danmarks största, det är också Danmarks coolaste. Släpp lös din fantasi i roliga och barnvänliga Monky Tonky Land, där det finns underhållning i flera dagar. I det stora leklandet kan barnen bygga fantasihus i LEGO®-området, klättra upp till toppen av klättringsjungeln och prova på minibollplaner. Kom och lek i våra kreativa och mysiga barnverkstäder med roliga aktiviteter där barnen kan måla, delta i smyckesverkstad och göra egna nyckelringar. Monky Tonky Land är öppet för alla barn mellan 0 och 12, men resten av familjen kan också njuta av den goda atmosfären i det intilliggande caféet.

Monky Tonky Land

Monky Tonky Land är inte bara ett av Danmarks största, det är också Danmarks coolaste. Släpp lös din fantasi i roliga och barnvänliga Monky Tonky Land, där det finns underhållning i flera dagar. I det stora leklandet kan barnen bygga fantasihus i LEGO®-området, klättra upp till toppen av klättringsjungeln och prova på minibollplaner. Kom och lek i våra kreativa och mysiga barnverkstäder med roliga aktiviteter där barnen kan måla, delta i smyckesverkstad och göra egna nyckelringar. Monky Tonky Land är öppet för alla barn mellan 0 och 12, men resten av familjen kan också njuta av den goda atmosfären i det intilliggande caféet.


Knapp
ButikerSkulle ni få lust till en shoppingtur med familjen under semestern, finns det gott om möjligheter till det. Ni hittar massor av fina erbjudanden och inspiration på allt från välkända märkesvaror och hantverk till badkläder och badutrustning. Gå förbi La Moda, med ett brett utbud av mode och skor till kvinnor. Eller besök Señores där ni hittar ett stort utbud av mode för män. Oroa er inte om ni har glömt badkläderna, barnens badpuffar eller simglasögonen hemma. I Aquadome™ Shop vimlar det av all tänkbar utrustning för din badsemester på Lalandia. Besök också stormarknaden på 700 kvm med matvaror, vin och allt ni behöver för er härlig semester.

Butiker

Skulle ni få lust till en shoppingtur med familjen under semestern, finns det gott om möjligheter till det. Ni hittar massor av fina erbjudanden och inspiration på allt från välkända märkesvaror och hantverk till badkläder och badutrustning. Gå förbi La Moda, med ett brett utbud av mode och skor till kvinnor. Eller besök Señores där ni hittar ett stort utbud av mode för män. Oroa er inte om ni har glömt badkläderna, barnens badpuffar eller simglasögonen hemma. I Aquadome Shop vimlar det av all tänkbar utrustning för din badsemester på Lalandia. Besök också stormarknaden på 700 kvm med matvaror, vin och allt ni behöver för er härlig semester.


Knapp

Karta Lalandia


BE HAPPY PASS – gratis förmånskort för barnfamiljer

Använd ditt Be Happy Pass och få världens bästa semester för barn. Utforska de många spännande erbjudandena nedan. Du kommer att upptäcka att kortet ger tillgång till unika upplevelser för barn och många fördelar för barnfamiljer.