Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Lalandia

Bad, vågor och massor av skoj!

Lalandia

Bad, vågor och massor av skoj!

Välkommen till Lalandia - Danmarks häftigaste badland!

Här väntar en helt underbar semesterupplevelse i sydländsk atmosfär med massor av roliga aktiviteter för hela familjen, både inomhus och utomhus. I Lalandia Aquadome hittar ni bland annat 250 m hisnande vattenrutchkanor, stor vågbassäng, bubbelpooler, bastuanläggning och ytterligare pooler i olika former. Låt barnen leka loss i Monky Tonky Land, besöka de gulliga dvärggetterna, lekplatserna samt barndiskoteket och barnshowerna. Alla barnaktiviteter är gratis! Det finns även ett bowlingcenter, minigolf och en skridskohall för de familjemedlemmar som hellre vill det. På Lalandia hittar ni självklart också flera mysiga och barnvänliga restauranger, spännande butiker och en välsorterad stormarknad för familjens alla behov. 

En perfekt plats för en härlig familjesemester med barnen

I Danmark finns två fantastiskt roliga Lalandia - Lalandia Billund och Lalandia Rødby. Sembo erbjuder fantastiska priser på båda!

Passa även på att besöka våra mysiga grannar under er semester. Lalandia ligger inom gångavstånd från LEGOLAND® och endast 20 minuters bilresa från Givskud Zoo.

Erbjudande: Bo 3 dagar - betala bara för 2! Gäller året runt under utvalda datum.


AktiviteterTa med familjen på upptäcksfärd i barnens älsklingsland, där himlen alltid är blå. En hel värld full av lek väntar i Lalandia med allt från skridskoåkning och skidbacke till minigolf, bowling och klättervägg. Fler än 30 olika aktiviteter utgör ramarna för en oförglömlig familjesemester för alla - oavsett väder och vind. Upplev också den sköna sydländska stämningen på Plaza och njut av en trevlig middag med familjen i de mysiga och familjevänliga restaurangerna - eller gå en runda i de spännande butikerna. Massor av underhållning för hela familjen väntar!
 

Aktiviteter

Ta med familjen på upptäcksfärd i barnens älsklingsland, där himlen alltid är blå. En hel värld full av lek väntar i Lalandia med allt från skridskoåkning och skidbacke till minigolf, bowling och klättervägg. Fler än 30 olika aktiviteter utgör ramarna för en oförglömlig familjesemester för alla - oavsett väder och vind. Upplev också den sköna sydländska stämningen på Plaza och njut av en trevlig middag med familjen i de mysiga och familjevänliga restaurangerna - eller gå en runda i de spännande butikerna. Massor av underhållning för hela familjen väntar!

 


Knapp

Aktiviteter Lalandia


Aquadome Lalandia


Lalandia Aquadome™Lalandia Aquadome™ är en tropisk vattenpark för hela familjen. Susa ner genom de roliga vattenrutschbanorna, rid på vågorna i vågbassängen eller bara njut av livet i en av bubbelpoolerna. Här är ni garanterade massor av vattenkul under hela er vistelse. Förstklassig underhållning för alla vattendjur väntar i Europas längsta utomhusrutchkana Wild River. Prova också otroligt roliga Twister som startar högt upp i Aquadome™ och snurrar er runt i en gigantisk tratt innan ni landar säkert igen. Under er vistelse på Lalandia har ni fri och obegränsad tillgång till vattenparken, där det finns något för vattendjur i alla åldrar. Vattnet är alltid 28 grader varmt - och luften 30 grader, perfekt för en tropisk semester för hela familjen.

Lalandia Aquadome™

Lalandia Aquadome är en tropisk vattenpark för hela familjen. Susa ner genom de roliga vattenrutschbanorna, rid på vågorna i vågbassängen eller bara njut av livet i en av bubbelpoolerna. Här är ni garanterade massor av vattenkul under hela er vistelse. Förstklassig underhållning för alla vattendjur väntar i Europas längsta utomhusrutchkana Wild River. Prova också otroligt roliga Twister som startar högt upp i Aquadome och snurrar er runt i en gigantisk tratt innan ni landar säkert igen. Under er vistelse på Lalandia har ni fri och obegränsad tillgång till vattenparken, där det finns något för vattendjur i alla åldrar. Vattnet är alltid 28 grader varmt - och luften 30 grader, perfekt för en tropisk semester för hela familjen.


Knapp
Monky Tonky LandMonky Tonky Land är inte bara ett av Danmarks största, det är också Danmarks coolaste. Släpp lös din fantasi i roliga och barnvänliga Monky Tonky Land, där det finns underhållning i flera dagar. I det stora leklandet kan barnen bygga fantasihus i LEGO®-området, klättra upp till toppen av klättringsjungeln och prova på minibollplaner. Kom och lek i våra kreativa och mysiga barnverkstäder med roliga aktiviteter där barnen kan måla, delta i smyckesverkstad och göra egna nyckelringar. Monky Tonky Land är öppet för alla barn mellan 0 och 12, men resten av familjen kan också njuta av den goda atmosfären i det intilliggande caféet.

Monky Tonky Land

Monky Tonky Land är inte bara ett av Danmarks största, det är också Danmarks coolaste. Släpp lös din fantasi i roliga och barnvänliga Monky Tonky Land, där det finns underhållning i flera dagar. I det stora leklandet kan barnen bygga fantasihus i LEGO®-området, klättra upp till toppen av klättringsjungeln och prova på minibollplaner. Kom och lek i våra kreativa och mysiga barnverkstäder med roliga aktiviteter där barnen kan måla, delta i smyckesverkstad och göra egna nyckelringar. Monky Tonky Land är öppet för alla barn mellan 0 och 12, men resten av familjen kan också njuta av den goda atmosfären i det intilliggande caféet.


Knapp

Monky Tonky Land Lalandia


Karta Lalandia


ButikerSkulle ni få lust till en shoppingtur med familjen under semestern, finns det gott om möjligheter till det. Ni hittar massor av fina erbjudanden och inspiration på allt från välkända märkesvaror och hantverk till badkläder och badutrustning. Gå förbi La Moda, där vi erbjuder ett brett utbud av mode och skor till kvinnor. Eller besök Señores där ni hittar ett stort utbud av mode för män. Oroa er inte om ni har glömt badkläderna, barnens badpuffar eller simglasögonen hemma. I Aquadome™ Shop vimlar det av all tänkbar utrustning för din badsemester på Lalandia. Besök också vår stormarknad på 700 kvm med matvaror, vin och allt ni behöver för er härlig semester.

Butiker

Skulle ni få lust till en shoppingtur med familjen under semestern, finns det gott om möjligheter till det. Ni hittar massor av fina erbjudanden och inspiration på allt från välkända märkesvaror och hantverk till badkläder och badutrustning. Gå förbi La Moda, där vi erbjuder ett brett utbud av mode och skor till kvinnor. Eller besök Señores där ni hittar ett stort utbud av mode för män. Oroa er inte om ni har glömt badkläderna, barnens badpuffar eller simglasögonen hemma. I Aquadome Shop vimlar det av all tänkbar utrustning för din badsemester på Lalandia. Besök också vår stormarknad på 700 kvm med matvaror, vin och allt ni behöver för er härlig semester.


Knapp

BE HAPPY PASS – gratis förmånskort för barnfamiljer

Använd ditt Be Happy Pass och få världens bästa semester för barn. Utforska de många spännande erbjudandena nedan. Du kommer att upptäcka att kortet ger tillgång till unika upplevelser för barn och många fördelar för barnfamiljer.  


		


	   

	
		
		
 	
    #jsondata {
        width: 100%;
        height: 100px;
      }

      #createTopList {
        font-size: 18px;
      }
			#departurePickers{
				display:none;
			}

			.toplistcss h2 {
				color: #333;
			}
			
			.toplistcss p {
				color: #333;
			}

			a.moreflight {
				background: #004e6d;
				color: #fff;
				text-decoration: none;
				padding: 16px 40px;
				-webkit-border-radius: 4px;
				-moz-border-radius: 4px;
				border-radius: 4px;
				font-size: 16px;
				font-weight: bold;
			}


  
		
  
   
      require(["jquery", "TopLists"], function ($, topList) {        
        $(document).ready(function () {

					
					 var defaultValues = [
            {
							"tabName": "Stockholm",
							fromIatas: ["ARN", "", ""],
              toIatas: ["BLL", "", "", "", "", "", "", "", "", ""],
              airlines: ["", "", "", "", ""],
              maxItems: 16,
              fromDate: "2019-01-01",
              toDate: "2019-12-31",
							maxItemsPerIata: 1	
            },
            {
              "tabName": "Göteborg",
              fromIatas: ["GOT", "", ""],
              toIatas: ["BLL", "", "", "", "", "", "", "", "", ""],
              airlines: ["", "", "", "", ""],
              maxItems: 16,
							fromDate: "2019-01-01",
              toDate: "2019-12-31",
							maxItemsPerIata: 1	
            },
            {
              "tabName": "Köpenhamn",
              fromIatas: ["CPH", "", ""],
              toIatas: ["BLL", "", "", "", "", "", "", "", "", ""],
              airlines: ["", "", "", "", ""],
              maxItems: 16,
							fromDate: "2019-01-01",
              toDate: "2019-12-31",
							maxItemsPerIata: 1	
            }
						 ,
						{
              "tabName": "",
              fromIatas: ["", "", ""],
              toIatas: ["BLL", "", "", "", "", "", "", "", "", ""],
              airlines: ["", "", "", "", ""],
              maxItems: 16,
						  fromDate: "2019-01-01",
              toDate: "2019-12-31",
						  maxItemsPerIata: 1	
							
            }
          ];

					
					
					
					$("#spinner").show();
					topList.getTopLists("toplist239643", defaultValues, toplistReady);
					
					
			
				
        

          function toplistReady(callback) {
            if (callback == true) {
              $("#spinner").hide();
							$("#departurePickers").show();
            }
          }

          
         
          
        });        
      });

  
		
		
		
	
	
  
  
  Billiga flyg till Billund
	Boka din drömsemester här		
		
	
	
Hämtar billiga flygpriser...

			
					
					
					
					
						
					
						
					
			
			
		
	
		
		
	
	 					
	
		Sök andra flyg

Billiga flyg till Billund

Boka din drömsemester här

 


Knapp