1 / 69

Quinta Real Aguascalientes

Aguascalientes, Mexiko

Om Aguascalientes

Quinta Real Aguascalientes ligger centralt i Aguascalientes, en 4 minuters bilfärd från Victoria Stadium och 6 minuter från Feria Nacional de San Marcos. Detta hotell med familjevänlig profil ligger 1,8 km från Teatro Aguascalientes och 2,3 km från Descubre Museo Interactivo de Ciencia y Tecnología. Känn dig som hemma i ett av de 82 luftkonditionerade rummen med minibarer och platt-tv. Wi-fi (avgift tillkommer) gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Badrum med badkar/dusch, regndusch och lyxtoalettartiklar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Descubre Museo Interactivo de Ciencia y Tecnología - 0,4 km
Teatro Aguascalientes - 0,4 km
Jardín del Encino - 2,3 km
Jose Guadalupe Posada Museum - 2,3 km
Templo del Señor del Encino - 2,4 km
Esus Maria Romo Recreation Park - 2,5 km
Plaza Vestir - 2,6 km
Plaza Patria - 3,1 km
Museet för modern konst - 3,2 km
Plaza de la Patria - 3,2 km
Aguascalientes Palacio de Gobierno - 3,2 km
Catedral Basilica de Nuestra Senora de la Asuncion - 3,3 km
Teatro Morelos - 3,3 km
Casa de la Cultura - 3,4 km
San Marcos trädgård - 3,4 km

Den största flygplatsen i närheten är Aguascalientes, Aguascalientes (AGU-Licenciado Jesus Teran Peredo Intl.) - 23 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Planerar du ett event i Aguascalientes? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 800 kvadratmeter, däribland konferensrum och 4 mötesrum. Gratis parkeringsservice erbjuds på plats. Här erbjuder man utomhuspool och fitnesscenter. Detta hotell i kolonial stil har även wi-fi mot en avgift, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. Du kan äta gott och beundra utsikten över trädgården på Los Murales, en restaurang som specialiserar sig på internationell gastronomi, eller ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Komplett frukost serveras dagligen mot en avgift från 06.30 till 11.30.
  • Avgift för komplett frukost: USD 10 per person (ungefärligt pris)
  • Avgift för wi-fi på rummet: USD 7 per vistelse (avgiften kan variera)
  • Avgift för wi-fi i allmänna utrymmen: USD 7 per vistelse (avgiften kan variera)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ingen avgift tas ut för barn som är 12 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.

Karta över Quinta Real Aguascalientes

Adress

Quinta Real Aguascalientes

Aguascalientes, Aguascalientes, Mexiko

N 21.85885 E -102.28897

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare