1 / 66

Kleopatra Dreams Beach Hotel

Alanya, Turkiet

Om Alanya

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. Flygtransfer tur/retur erbjuds mot en avgift. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan passa på att njuta av massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Njut av en dag på den privata stranden och få tillgång till utomhuspool och inomhuspool. Boendet har även gratis wi-fi, en frisersalong och shopping på boendet. Detta hotell erbjuder all inclusive-priser. Dessa priser inkluderar mat och dryck på deras restauranger. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda, middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

Kleopatra Dreams Beach Hotel har en restaurang där gästerna kan avnjuta en utsökt måltid. Man kan även köpa nåt på deras snackbar/deli. Koppla av med din favoritdrink i deras bar eller strandbar.

  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta över Kleopatra Dreams Beach Hotel

Adress

Kleopatra Dreams Beach Hotel

Alanya, Turkiet

N 36.553553 E 31.974479

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare