1 / 25

Om Alaquas

Hotel Alaquas ligger i Alaquas, en tio minuters bilfärd från både Bioparc Valencia Zoo och Estación del Norte. Detta hotell ligger 12,6 km från L'Oceanogràfic och 12,9 km från Ciutat de les Arts i les Ciències (Konst- och vetenskapsstaden). Känn dig som hemma i ett av de 65 luftkonditionerade rummen med minibarer. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och digital-tv erbjuder underhållning. Badrummen har badkar och hårtorkar. Gäster erbjuds telefon och mörkläggningsgardiner, såväl som städning dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Centro Comercial Bonaire Aldaia - 4,2 km
Museu De Ceràmica De Manises - 7 km
Jardí del Túria - 7,4 km
Museu d'Història de València - 7,6 km
Piscina Parque del Oeste - 7,7 km
Complex Esportiu-Cultural Petxina - 8,3 km
Bioparc Valencia Zoo - 8,7 km
Parque de Cabecera - 8,9 km
Mercado de Fuencarral - 8,9 km
Nuevo Centro - 9,3 km
Valencias botaniska trädgård - 9,5 km
Puente de las Artes - 9,6 km
San Augustin-kyrkan - 9,8 km
Dama Iberica-skulpturen - 9,8 km
Estación del Norte - 9,9 km

Den största flygplatsen i närheten är Valencia (VLC) - 10,2 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. Planerar du ett event i Alaquas? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 180 kvadratmeter, däribland konferensrum och 2 mötesrum. Passa på att dra nytta av bland annat gratis wi-fi, conciergetjänster och gemensamt vardagsrum. Du kan äta något gott på hotellets kafé. Vill du hellre ta det lugnt på rummet har du tillgång till rumsservice (under begränsade tider).
  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.

Karta över Hotel Alaquas

Adress

Hotel Alaquas

Alaquas, Spanien

N 39.450545 E -0.460088

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare