1 / 73

Palace Appart Hôtel

Algeriet, Algeriet

Om Alger

Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan digitalkanaler står för underhållningen. Badrummen har gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns värdeförvaringsskåp och skrivbord. Städning erbjuds dagligen. Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, dator och gratis dagstidningar i lobbyn. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferenscenter och mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här erbjuds massage och du har tillgång till gym. Detta hotell i art décostil har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en tv i allmänt utrymme. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. En gratis kontinental frukost ingår.

  • Det kan finnas lokala lagar som gör att ogifta gäster inte kan dela rum. Det är gästernas ansvar att kunna uppvisa äktenskapsbevis om så krävs av boendet.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.

Karta över Palace Appart Hôtel

Adress

Palace Appart Hôtel

Alger, Algeriet

N 36.74311 E 3.177763

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare