1 / 61

Resorte Marinha Dourada

Goa, Indien

Om Arpora

Resorte Marinha Dourada ligger i Arpora på flodpromenaden, en kvart med bil från både Baga Beach och Anjuna Beach. Detta hotell med familjevänlig profil ligger 3,6 km från Calangute Beach och 5,5 km från Candolim-stranden. Känn dig som hemma i ett av de 205 individuellt möblerade rummen med kylskåp och platt-tv. Rummen har privata balkonger. Kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och bidéer. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Baga Night Market - 0,2 km
Nattmarknad, lördag - 1,6 km
Splashdown Waterpark - 1,6 km
Baga Beach - 2,3 km
Titos Lane - 2,8 km
Casino Palms - 2,9 km
Miraculous Cross - 3,2 km
Anjuna Beach - 3,4 km
St. Michael's Church - 3,4 km
Calangute Market - 3,4 km
Anjuna loppmarknad - 3,7 km
Calangute Beach - 3,7 km
Sankt Alex kyrka - 3,7 km
Poriat Football Ground - 3,8 km
Sankt Antonius kapell - 3,9 km

Närmaste flygplatser är:
North Goa Airport (GOX), Goa, Indien - 28,2 km
Dabolim flygplats (GOI) - 38,8 km

Rekommenderad flygplats för Resorte Marinha Dourada är Dabolim flygplats (GOI).

Gäster har tillgång till bland annat business-service, limousine- och taxibokning och gratis dagstidningar i lobbyn. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferensrum och mötesrum. Gäster har mot en avgift tillgång till flygtransfer tur/retur (tillgänglig dygnet runt) och hämtning vid järnvägsstationen. Koppla av och varva ned med massage och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till 3 utomhuspooler, gym och inomhustennisbana. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Den kostnadsfria bussen gör det enkelt för dig att ta dig till stranden. VARANDA, deras restaurang med loungebar, ståtar med utsikt över poolen och erbjuder middag under bar himmel när vädret tillåter. Du kan även ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar vid poolen.
  • Avgift för flygtransfer: INR 2000 per fordon (enkel resa)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Poolen är öppen mellan januari och december.
  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Ett barn, 5 år eller yngre, bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar används.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Resorte Marinha Dourada

Adress

Resorte Marinha Dourada

Arpora, Indien

N 15.568056 E 73.761112

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare