1 / 70

Lithia Springs Resort

Medford - OR, USA

Om Ashland

Lithia Springs Resort ligger i Ashland, en tio minuters bilfärd från både Oregons Shakespearefestival och Talent Library. Detta bed and breakfast ligger 3,9 km från Allen Elizabethan Theatre och 3,9 km från Angus Bowmers teater. Känn dig som hemma i ett av de 38 individuellt inredda rummen med kylskåp och mikrovågsugn. Sängen har duntäcken och italienska Frette-lakan. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och en platt-tv med kabelkanaler erbjuder all underhållning du behöver. Privat badrum med badkar och dusch, källvattenbad och gratis toalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Allen Elizabethan Theatre - 3,8 km
Lithia Park - 4 km
Thomas Theatre - 4,2 km
Angus Bowmers teater - 4,2 km
Oregons Shakespearefestival - 4,2 km
Oregon Cabaret Theatre - 4,4 km
Ashland Library - 4,5 km
North Mountain Park - 4,5 km
Talent Library - 5,2 km
Southern Oregon University - 5,4 km
ScienceWorks Hands-On Museum - 6,5 km
Paschal (vingård) - 6,8 km
Grizzly Peak Winery - 7,5 km
Phoenix Library - 9,4 km
StoneRiver Vineyards - 10 km

Lithia Springs Resort rekommenderar att du använder flygplatsen Medford, OR (MFR-Rogue Valley Intl.) - 21,6 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service och kemtvätt/tvättjänster. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Koppla av och varva ned med massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du bland annat tillgång till utomhuspool, bubbelpool och hyrcyklar. Detta bed and breakfast har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Lithia Springs Resort har en snackbar/deli där gäster kan köpa nåt gott att äta. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 08.00 och 10.00.
  • En avgift tas ut för sen utcheckning (endast i mån av tillgång)
  • Spjälsäng (babysäng): USD 10.0 per vistelse
  • Avgift för extrasäng: USD 20.0 per vistelse

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ingen avgift tas ut för barn som är 12 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.

Karta över Lithia Springs Resort

Adress

Lithia Springs Resort

Ashland, Oregon, USA

N 42.22083 E -122.74358

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare