1 / 59

Hampton Inn & Suites Chicago/Aurora

Chicago, USA

Om Aurora

Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan satellitkanaler står för underhållningen. Privat badrum med badkar/dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns värdeförvaringsskåp, skrivbord och telefon med gratis lokalsamtal. Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service och gratis dagstidningar i lobbyn. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här erbjuds många alternativ för fritidsaktiviteter, som bland annat inomhuspool, vattenrutschkana och bubbelpool. Boendet har även gratis wi-fi, en spelhall och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Hampton Inn & Suites Chicago/Aurora har en livsmedelsaffär/närbutik där gäster kan köpa nåt gott att äta.

  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • En del anläggningar kan ha begränsad tillgänglighet. Gäster kan kontakta receptionen för mer information med hjälp av kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.
  • Boendet välkomnar alla gäster, oavsett sexuell läggning och könsidentitet (HBTQ+-vänligt).

Karta över Hampton Inn & Suites Chicago/Aurora

Adress

Hampton Inn & Suites Chicago/Aurora

Aurora, Illinois, USA

N 41.790398 E -88.37683

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare