1 / 38

Adanos Konuk Evi

Cappadocia, Turkiet

Om Avanos

Adanos Konuk Evi ligger i Avanos, en kvarts promenad från både Sultans Ceramic och Alaaddins turkiska bad. Detta pensionat ligger 1,7 km från Avanos hårmuseum och 1,8 km från Guray Seramik. Känn dig som hemma i ett av de 4 luftkonditionerade rummen med kylskåp och minibarer. Rummen har privata balkonger. Gratis fast internetanslutning och wi-fi tillhandahålls, och underhållning erbjuds i form av en LCD-tv med satellitkanaler. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och bidéer. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Sultans Ceramic - 0,7 km
Alaaddins turkiska bad - 0,9 km
Avanos hårmuseum - 1 km
Chez Galip Hair Museum - 1,1 km
Guray Seramik - 1,8 km
Omurlu Ceramic - 2,1 km
Göremes nationalpark - 3,6 km
Pasabag - 5,1 km
Çavuşin Old Village Ruins - 5,5 km
Çavuşin kyrka - 6 km
Üç Haçlıs kyrka - 6,3 km
Çavuşin-slottet - 6,7 km
Johannes döparens kyrka - 6,8 km
Kızıl çukur (Röda dalen) - 7,4 km
Zelve friluftsmuseum - 7,4 km

Närmaste flygplatser är:
Nevsehir (NAV-Cappadocia) - 50,7 km
Kayseri (ASR-Erkilet Intl.) - 71,2 km

Rekommenderad flygplats för Adanos Konuk Evi är Kayseri (ASR-Erkilet Intl.).

Gäster har tillgång till bland annat business-service, expressincheckning och expressutcheckning. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Här får du tillgång tilll hyrcyklar och kan njuta av utsikten från takterrassen och trädgården. Detta pensionat har även gratis wi-fi, conciergetjänster och ett picknickområde. Du kan äta på pensionatets restaurang, eller ta det lugnt på rummet med deras rumsservice (under begränsade tider). Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Här erbjuds en gratis komplett frukost dagligen mellan 07.00 och 10.00.
  • Avgift för flygtransfer: EUR 10 per person (enkel resa)
  • Avgift för extrasäng: EUR 5.0 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ett barn, upp till 5 år, bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar används. Det är möjligt att barn inte är berättigade till gratis frukost.

Karta över Adanos Konuk Evi

Adress

Adanos Konuk Evi

Avanos, Turkiet

N 38.7219 E 34.83955

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare