1 / 41

Emerald Suite Hotel

Baku, Azerbajdzjan

Nära Ganjlik Mall

Om Baku

Emerald Suite Hotel ligger i Baku, en fem minuters bilfärd från både MetroPark-shoppingcentret och Baku Congress Centre. Detta hotell med exklusiv profil ligger 3 km från Haydar Aliyev kulturcenter och 3,3 km från Tofik Bakhramov-stadion. Känn dig som hemma i ett av de 50 luftkonditionerade rummen med kylskåp och minibarer. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och en smart-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar eller dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns värdeförvaringsskåp, skrivbord och telefon med gratis rikssamtal. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Baku Congress Centre - 1,6 km
MetroPark-shoppingcentret - 1,7 km
Ganjlik Mall - 1,8 km
Tofik Bakhramov-stadion - 2 km
Haydar Aliyev kulturcenter - 2,3 km
Baku Entertainment Centre - 3,5 km
Nizami Street - 4,5 km
28 Mall - 4,5 km
War Trophies Park - 4,6 km
Azure Shopping Center - 4,7 km
Baku City Circuit - 4,8 km
Port Baku Mall - 4,9 km
Heydar Aliyev-palatset - 4,8 km
Azerbajdzjans nationalbalett och operahus - 5 km
Regeringsbyggnaden - 5,2 km

Den största flygplatsen i närheten är Baku (GYD-Heydar Aliyev Intl.) - 23,6 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Njut av utsikten från deras takterrassen och trädgården, och dra nytta av deras gratis wi-fi. Boendet har även conciergetjänster, en tv i allmänt utrymme och utomhusgrill. Du kan äta gott på hotellets restaurang och kafé. Här har du även tillgång till rumsservice dygnet runt. Mingla med andra gäster - här erbjuds alla gäster gratis mottagning dagligen. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 07.00 och 10.00. Boendet är stängt mellan 10 november 2024 och 25 november 2024.

Följande avgifter ska betalas på boendet:

  • Stadsskatt: 0.61 EUR per person per natt

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Om visum krävs för inresa i landet kan ditt boende i vissa fall hjälpa dig med de dokument som krävs för att erhålla ett. Mer information får du genom att kontakta boendet med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen. Boendet kan ta ut en avgift för denna tjänst, även om du skulle avboka. Alla arrangemang görs direkt mellan dig och boendet.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.

Karta över Emerald Suite Hotel

Adress

Emerald Suite Hotel

Baku, Azerbajdzjan

N 40.408573 E 49.860441

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare