1 / 40

Best Western Bastrop Pines Inn

Austin med omnejd - TX, USA

Best Western Bastrop Pines Inn ligger i hjärtat av Bastrop, en fem minuters bilfärd från både The Crossing och Fisherman's Park. Detta hotell ligger 2,5 km från Colorado River och 3,3 km från Rocky Hill. Känn dig som hemma i ett av de 60 rummen med kylskåp och mikrovågsugn. Sängen i ditt rum har bäddmadrass. Gratis fast internet ser till att du kan hålla dig uppkopplad, och en 32-tums LCD-tv med kabelkanaler erbjuder all underhållning du behöver. Privat badrum med gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Colorado River - 1,5 km
The Crossing - 1,5 km
Museum & Visitor Center of the Bastrop County Historical Society - 4,1 km
Lumberyard Music Hall - 4,2 km
Bastrop Opera House - 4,2 km
Fisherman's Park - 4,8 km
Rocky Hill - 4,8 km
E/Z Picken - 4,8 km
Bastrop Convention & Exhibition Center - 5 km
Bastrop State Park - 7 km
Lost Pines Golf Club - 7,9 km
Ascension Seton Bastrop - 9,7 km
Lake Bastrop - 11 km
McKinney Roughs Nature Park - 11 km
Pine Forest Golf Club - 11,8 km

Best Western Bastrop Pines Inn rekommenderar att du använder flygplatsen Austin-Bergstrom International Airport (AUS) - 36,1 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, expressutcheckning och gratis dagstidningar i lobbyn. Planerar du ett event i Bastrop? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 93 kvadratmeter, däribland konferensrum och mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Du får tillgång till utomhuspool, bubbelpool och fitnesscenter. Detta hotell i art décostil har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Best Western Bastrop Pines Inn har en snackbar/deli där gäster kan köpa nåt gott att äta. En gratis komplett frukost ingår.
  • Avgift för tidig incheckning: USD 30.00 (endast i mån av tillgång)
  • Sen utcheckning är möjlig mot en avgift (endast i mån av tillgång)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ett barn, 17 år eller yngre, bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar används.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta Best Western Bastrop Pines Inn

Adress

Bastrop TX Texas

GPS: N 30.109396 E -97.35646

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare