1 / 39

La Costa Motel

Bilinga, Queensland, Australien

Om Bilinga

I Gold Coast-området Bilinga ligger La Costa Motel en fem minuters bilfärd från både Southern Cross University - Gold Coast och Kirra Beach. Detta motell med exklusiv profil ligger 2,3 km från Coolangatta Beach och 2,8 km från The Strand. Känn dig som hemma i ett av de 12 individuellt inredda rummen med mikrovågsugn och minibarer (med vissa gratis produkter). Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och en platt-tv och dvd-spelare erbjuder all underhållning du behöver. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns skrivbord och kaffe- och tebryggare. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

North Kirra Beach - 0,3 km
Bilinga Beach - 0,8 km
Southern Cross University - Gold Coast - 0,9 km
Gold Coast Skydive - 1,7 km
Kirra Beach - 1,8 km
Border Park Raceway - 1,9 km
Tugun Beach - 2,1 km
Kirra Hill Community Center - 2,2 km
Twin Towns Uniting Church - 2,4 km
Coolangatta Beach - 2,4 km
The Strand - 2,6 km
Greenmount Beach (strand) - 2,9 km
Tweed Mall - 3,3 km
Twin Towns Services Club - 3,3 km
Rainbow Bay - 3,5 km

La Costa Motel rekommenderar att du använder flygplatsen Gold Coast, QLD (OOL-Coolangatta) - 0,9 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, expressincheckning och expressutcheckning. Flygtransfer tur/retur är gratis (tillgänglig på begäran). Njut av utsikten från deras terrassen och trädgården, och dra nytta av deras gratis wi-fi. Detta motell i art décostil har även hjälp med bokning av biljetter och guidade turer, ett picknickområde och utomhusgrill. Planerar du en dag på en närliggande nöjespark tar du dig enkelt dit med boendets buss (avgift tillkommer). La Costa Motel har en snackbar/deli där gäster kan köpa nåt gott att äta. Här erbjuds en gratis kontinental frukost dagligen.
  • Spjälsäng (babysäng): AUD 15.0 per vistelse
  • Avgift för extrasäng: AUD 25.0 per vistelse

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.
  • Boendet välkomnar alla gäster, oavsett sexuell läggning och könsidentitet (HBTQ+-vänligt).

Karta La Costa Motel

Adress

Bilinga QLD Queensland

GPS: N -28.162731 E 153.514346

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare