1 / 50

Om Bistrita

Bistrita ligger i Bistrita, ett stenkast från både Galeriile de Arta och Evangelical Church. Detta hotell ligger 0,5 km från County Museum och 0,5 km från Orthodox Church. Känn dig som hemma i ett av de 45 rummen med minibarer. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Badrummen har dusch och hårtorkar. Gäster erbjuds telefon och värdeförvaringsskåp, såväl som städning dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Galeriile de Arta - 0,2 km
Evangelical Church - 0,2 km
County Museum - 0,2 km
Orthodox Church - 0,2 km
Şugălete - 0,2 km
Andrei Muresanu Memorial House - 0,5 km
Bistrita kulturhus - 1 km
George Cosbuc Memorial - 1 km

Bistrita rekommenderar att du använder flygplatsen Cluj-Napoca (CLJ) - 102,6 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, dator och expressincheckning. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Njut av utsikten från deras terrassen och dra nytta av deras gratis wi-fi och bröllopstjänster. Du kan äta lunch och middag på hotellets restaurang Bistrita eller bara ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen.
  • Avgift för extrasäng: EUR 5 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ingen avgift tas ut för barn som är 8 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum. Gästerna kan få ett av dessa rum genom att kontakta receptionen direkt med hjälp av informationen i bokningsbekräftelsen.

Karta över Bistrita

Adress

Bistrita

Bistrita, Rumänien

N 47.13945 E 24.506

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare