1 / 20

Pousada de Bragança - São Bartolomeu

Porto, Portugal

Om Braganca

Pousada de Bragança - São Bartolomeu ligger i Braganca, en kvarts promenad från både Sé och Centro de Arte Contemporânea Graça Morais. Detta hotell med exklusiv profil ligger 1,1 km från Igreja de São Vicente och 1,2 km från Museu do Abade de Bacal. Skäm bort dig och bo i ett av 28 rum med privata pooler och platt-tv. Rummen har privata balkonger. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. På rummet finns telefon, minibarer och mörkläggningsgardiner. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Sé - 0,9 km
Centro de Arte Contemporânea Graça Morais - 1 km
Igreja de São Vicente - 1,1 km
Museu do Abade de Bacal - 1,1 km
Igreja de São Bento - 1,3 km
Museu Ibérico da Máscara e do Traje - 1,3 km
Cidadela - 1,4 km
Igreja de Santa Maria - 1,4 km
Slottet i Bragança - 1,5 km
Domus Municipalis (rådhus) - 1,5 km
Castelo de Braganca - 1,6 km
Parque Natural de Montesinho - 8,4 km
Sierra de la Culebra - 19,2 km
Rio de Onor - 19,3 km
Dine & Moimenta - 19,3 km

Den största flygplatsen i närheten är Braganca (BGC) - 10,4 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, reception (öppen dygnet runt) och tvättmöjligheter. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här får du tillgång tilll utomhuspool och kan njuta av utsikten från terrassen och trädgården. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och ett picknickområde. Du kan äta middag på hotellets restaurang G Pousada, som specialiserar sig på portugisiska köket, eller ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift.
  • Avgift för frukostbuffé: EUR 15 för vuxna och EUR 15 för barn
  • Avgift för husdjur: EUR 15 per husdjur per natt
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar
  • Avgift för extrasäng: EUR 45.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ingen avgift tas ut för barn som är 2 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter).

Karta över Pousada de Bragança - São Bartolomeu

Adress

Pousada de Bragança - São Bartolomeu

Braganca, Portugal

N 41.802368 E -6.75392

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare