1 / 47

Lages Motel & Restaurang

Borås, Sverige

Om Brämhult

I Brämhult ligger Lages Motel & Restaurang i en förort, en tio minuters bilfärd från både Borås textilmuseum och Stadsparksbadet äventyrsbad. Detta hotell med familjevänlig profil ligger 5 km från Caroli kyrka och 5 km från Borås konstmuseum. Känn dig som hemma i ett av de 33 rummen med kylskåp och minibarer. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. Gäster erbjuds telefon och skrivbord, såväl som städning dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Borås konstmuseum - 4 km
Caroli kyrka - 4,6 km
Stadsparksbadet äventyrsbad - 4,6 km
Navet Science Center - 4,7 km
Borås textilmuseum - 4,7 km
Knalleland shoppingcenter - 6,4 km
Knalleland Shoppingcenter - 6,5 km
Borås Arena - 6,6 km
Borås museum - 6,9 km
Borås djurpark - 7,4 km
Almenäs - 10 km
Vassviken - 11,2 km
Asklanda - 14,2 km
Nabben - 15,9 km
Tämta Beach - 26 km

Den största flygplatsen i närheten är Göteborg (GOT-Landvetter) - 45,9 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service och flerspråkig personal. Planerar du ett event i Brämhult? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 250 kvadratmeter, däribland konferensrum och 2 mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Du får tillgång till utomhustennisbana, bastu och fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, en spelhall och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Gäster kan enkelt ta sig till närliggande attraktioner med boendets buss (avgift tillkommer). När du vill äta något på detta hotell, kan du välja mellan deras restaurang och deras kafé. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 06.30 och 09.00.
  • Avgift för extrasäng: SEK 250.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ingen avgift tas ut för barn som är 8 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.

Karta Lages Motel & Restaurang

Adress

Bramhult

GPS: N 57.72744 E 13.00601

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare