1 / 50

Hotel Gastronómico Casa Rosalia

Galicien, Spanien

Om Brion

I Brion ligger Hotel Gastronómico Casa Rosalia på landet, en kvart med bil från både Universidade de Santiago de Compostela och Santiagos Universitetssjukhus. Detta hotell med historisk profil ligger 15,3 km från Catedral de Santiago de Compostela och 11 km från Praia fluvial de Tapia. Känn dig som hemma i ett av de 29 rummen med LCD-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Badrummen har badkar eller dusch och hårtorkar. Gäster erbjuds telefon och skrivbord, såväl som städning dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Praia fluvial de Tapia - 11 km
Universidade de Santiago de Compostela - 12,3 km
Fundación Camilo José Cela - 13,3 km
Santiagos Universitetssjukhus - 13,6 km
Conxos kommunsjukhus - 14,1 km
Plaza de Vigo - 14,4 km
Parque do Paxonal - 14,6 km
Parque de la Alameda - 14,7 km
Santiago de Compostela Intermodal Station Footbridge - 14,7 km
Monumento a Manuel Ventura Figueroa - 14,7 km
Casa Museo de Rosalía de Castro - 14,8 km
Rua do Franco - 14,9 km
Galería de Arte Contemporáneo José Lorenzo - 14,9 km
Parlamento de Galicia - 15 km
Plaza Roja - 15 km

Hotel Gastronómico Casa Rosalia rekommenderar att du använder flygplatsen Santiago de Compostela (SCQ-Lavacolla) - 30,3 km

Gäster har tillgång till bland annat expressutcheckning, gratis dagstidningar i lobbyn och reception (öppen dygnet runt). Planerar du ett event i Brion? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 8 kvadratmeter, däribland konferensrum och mötesrum. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift och avgiftsfri parkering finns även på plats. Här får du tillgång tilll säsongsöppen utomhuspool och kan njuta av utsikten från terrassen och trädgården. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och bröllopstjänster. Gäster kan enkelt ta sig till närliggande attraktioner med boendets buss (avgift tillkommer). Du kan äta gott på Restaurante Casa Rosalia, en restaurang med loungebar som specialiserat sig på spanska köket, eller på deras kafé. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 08.00 och 10.30.
  • Avgift för extrasäng: EUR 21.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Det är möjligt att barn inte är berättigade till gratis frukost.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Hotel Gastronómico Casa Rosalia

Adress

Hotel Gastronómico Casa Rosalia

Brion, Spanien

N 42.84921 E -8.67442

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare