1 / 78

Adamo The Bellus Calangute

Goa, Indien

Om Calangute

Adamo The Bellus Calangute ligger i Calangute nära stranden, en 3 minuters bilfärd från Calangute Beach och 5 minuter från Baga Beach. Detta hotell med exklusiv profil ligger 2,9 km från Candolim-stranden och 7,7 km från Anjuna Beach. Känn dig som hemma i ett av de 88 luftkonditionerade rummen med minibarer. Rummen har privata balkonger. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med hårtorkar och tofflor. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Calangute Market - 0,3 km
Casino Palms - 0,6 km
Poriat Football Ground - 0,7 km
Calangute Beach - 0,8 km
Sankt Antonius kapell - 1,1 km
Sankt Alex kyrka - 1,3 km
Baga Beach - 1,4 km
Titos Lane - 1,9 km
Kerkar Art Complex - 2 km
Candolim-stranden - 2,8 km
Mae De Deus kyrka - 3,3 km
Baga Night Market - 3,6 km
Calizz - 4,2 km
Nattmarknad, lördag - 4,3 km
Splashdown Waterpark - 4,8 km

Närmaste flygplatser är:
Dabolim flygplats (GOI) - 39,7 km
North Goa Airport (GOX), Goa, Indien - 28,8 km

Gäster har tillgång till bland annat limousine- och taxibokning, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Gäster har tillgång till hämtning vid järnvägsstationen mot en avgift och avgiftsfri parkering finns tillgänglig på plats. Här erbjuds massage och du har tillgång till utomhuspool. Boendet har även gratis wi-fi och bankettsal. Clove, deras restaurang med loungebar, specialiserar sig på internationell gastronomi och ståtar med utsikt över trädgården. Du kan även ta det lugnt på rummet med rumsservice dygnet runt. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 08.00 till 10.30.
  • Avgift för frukostbuffé: INR 350 för vuxna och INR 350 för barn
  • Avgift för extrasäng: INR 2000.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Enligt policy kan vissa bokningar för gruppevenemang eller fester, inklusive svensexor och möhippor, nekas.
  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta över Adamo The Bellus Calangute

Adress

Adamo The Bellus Calangute

Calangute, Indien

N 15.544203 E 73.761509

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare