1 / 51

Rodd Charlottetown

Nova Scotia, Kanada

Om Charlottetown

Rodd Charlottetown ligger i hjärtat av Charlottetown, en tio minuters promenad från både Confederation Court Mall och Historic Charlottetown Waterfront. Detta hotell med lyxprofil ligger 0,1 km från Charlottetown City Hall och 0,3 km från Confederation Centre of the Arts. Känn dig som hemma i ett av de 115 rummen med kylskåp och minibarer (med vissa gratis produkter). Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och en platt-tv med kabelkanaler erbjuder all underhållning du behöver. Privat badrum med badkar/dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns värdeförvaringsskåp, skrivbord och telefon med gratis lokalsamtal. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Confederation Court Mall - 0,1 km
Charlottetown City Hall - 0,1 km
St. James Presbyterian Church - 0,2 km
Confederation Centre of the Arts - 0,3 km
Victoria Row - 0,3 km
The Guild - 0,3 km
St. Peter's Anglican Cathedral - 0,4 km
The Mack - 0,4 km
Province House National Historic Site of Canada - 0,4 km
Gahan House - 0,4 km
Public Archives and Records Office - 0,5 km
Beaconsfield Historic House - 0,5 km
St. Dunstan's Basilica - 0,6 km
St. Paul's Church - 0,6 km
Government House of Prince Edward Island - 0,6 km

Rodd Charlottetown rekommenderar att du använder flygplatsen Charlottetown, Prince Edward Island (YYG) - 7,5 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, limousine- och taxibokning och kemtvätt/tvättjänster. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferensrum och mötesrum. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Här erbjuds bland annat inomhuspool, bastu och fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Hotellets restaurang Chambers Restaurant serverar lunch, middag och brunch, men vill du lata dig ordentligt kan du koppla av på rummet med deras rumsservice (under begränsade tider). Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Komplett frukost serveras mot en avgift. Boendet har fått sin officiella stjärngradering av Canada Select. Detta boende kommer att renoveras mellan 23 oktober 2023 och 24 maj 2024 (slutdatum kan komma att ändras). Följande områden påverkas:
  • Exteriör
  • Lobby
  • Parkeringsplats
  • Vissa rum
Renoveringsarbete kommer endast att utföras under kontorstider på vardagar. Oljud och störningar kommer att hållas till ett minimum.
  • Avgift för komplett frukost: CAD 4–10.99 per person (ungefärligt pris)
  • Parkeringsavgift: CAD 10 per dag
  • Avgift för husdjur: CAD 25.00 per boende per vistelse
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar
  • Spjälsäng (babysäng): CAD 10.0 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ingen avgift tas ut för barn som är 16 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum och det tillämpas även andra begränsningar vad gäller husdjur (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter). Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta över Rodd Charlottetown

Adress

Rodd Charlottetown

Charlottetown, Prince Edward Island, Kanada

N 46.23469 E -63.13015

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare