1 / 38

City Park Hotel

Moldavien, Moldavien

Om Chisinau

Gäster har tillgång till bland annat reception (öppen dygnet runt), bagageförvaring och tvättmöjligheter. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Här har du tillgång till fitnesscenter och kan njuta av terrassen. Boendet har även gratis wi-fi och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Du kan äta på hotellets restaurang, eller ta det lugnt på rummet med deras rumsservice. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift.

  • Om visum krävs för inresa i landet kan ditt boende i vissa fall hjälpa dig med de dokument som krävs för att erhålla ett. Mer information får du genom att kontakta boendet med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen. Boendet kan ta ut en avgift för denna tjänst, även om du skulle avboka. Alla arrangemang görs direkt mellan dig och boendet.
  • Gäster kan få tillåtelse att ta med sig husdjur genom att föranmäla detta. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.

Karta över City Park Hotel

Adress

City Park Hotel

Chisinau, Moldavien

N 47.02736 E 28.83651

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare