1 / 68

Hotel Royal Class

Cluj-Napoca, Rumänien

Om Cluj-Napoca

I Cluj-Napoca hittar du Hotel Royal Class en kvarts promenad från Centrul Medico-Chirurgical Interservisan och Iulius Mall Cluj. Detta hotell med exklusiv profil ligger 1,3 km från Iulius Park och 1,4 km från Gheorgheni Lake. Känn dig som hemma i ett av de 54 rummen med kylskåp och LCD-tv. Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan digitalkanaler står för underhållningen. På rummet finns värdeförvaringsskåp och minibarer. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Centrul Medico-Chirurgical Interservisan - 0,6 km
Iulius Mall Cluj - 1,2 km
Faculty of Economics and Business Administration - 1,2 km
Iulius Park - 1,3 km
Gheorgheni Lake - 1,4 km
Gheorgheni idrottscenter - 1,5 km
Hungarian Reformed Church - 2,4 km
Palace of Justice - 2,4 km
National Theatre - 2,4 km
Hungarian Cemetery - 2,6 km
Avram Iancu-torget - 2,6 km
Expo Transilvania - 2,7 km
Dormition of the Theotokos-katedralen - 2,7 km
Teleki Palace - 2,9 km
Saint George Statue - 2,9 km

Hotel Royal Class rekommenderar att du använder flygplatsen Cluj-Napoca (CLJ) - 7,7 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Flygtransfer tur/retur erbjuds mot en avgift (tillgänglig dygnet runt). Njut av utsikten från deras terrassen och dra nytta av deras gratis wi-fi och conciergetjänster. Deras restaurang Restaurant Royal, som specialiserat sig på internationell gastronomi, har en loungebar där du kan ta en drink, men du kan även ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift. Detta boende är stängt från 30 april till 3 maj.
  • Avgift för frukostbuffé: EUR 10 per person (ungefärligt pris)
  • Avgift för flygtransfer: EUR 30.00 per fordon (tur och retur)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ingen avgift tas ut för barn som är 12 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.

Karta över Hotel Royal Class

Adress

Hotel Royal Class

Cluj-Napoca, Rumänien

N 46.7642 E 23.62053

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare