1 / 27

Waterway Condos

Nassau, Bahamas

Om Coral Harbour

I Nassau ligger Waterway Condos vid havet, en 1 minuters bilfärd från Lucayan Archipelago och 9 minuter från Lake Killarney. Denna lägenhet ligger 16,3 km från Cable Beach och 9,1 km från South Ocean. Känn dig som hemma i ett av de 6 luftkonditionerade rummen som har kök med kylskåp och mikrovågsugn. Rummen har privata terrasser. Gratis wi-fi ser till att du kan hålla dig uppkopplad, och en 30-tums smart-tv med digitalkanaler erbjuder all underhållning du behöver. På rummet finns telefon, kaffe- och tebryggare och takfläkt. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Lucayan Archipelago - 0,1 km
Lake Killarney - 6,7 km
South Ocean - 9,1 km
Lake Nancy - 11 km
Fort Charlotte - 12 km
Caves Beach - 12,1 km
Praia do Amor - 14,1 km
Unicorn Village Resort - 14,5 km
Royal Blue Golf Club - 15 km
Clifton Heritage National Land and Sea Park - 16,3 km
Cable Beach - 16,3 km
Lake Cunningham - 16,7 km
Queen Elizabeth Sports Center - 17,5 km
Junkanoo Expo - 17,8 km
Saunders Beach - 18,1 km

Waterway Condos rekommenderar att du använder flygplatsen Nassau (NAS-Lynden Pindling Intl.) - 10,3 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, bagageförvaring och tvättmöjligheter. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här får du tillgång tilll hyrcyklar och kan njuta av utsikten från terrassen och trädgården. Boendet har även gratis wi-fi, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och ett picknickområde. Waterway Condos har en livsmedelsaffär/närbutik där gäster kan köpa nåt gott att äta.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.

Karta Waterway Condos

Adress

Nassau New Providence

GPS: N 24.981928 E -77.462702

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare